Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Les pràctiques professionals ofereixen l’oportunitat de tenir una experiència de feina real, en un altre país europeu, dins del sector professional escollit. Dirigides a joves d’entre 18 i 29 anys.

TLN Mobilicat -Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa -25 participants 

Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral. Aquí trobaràs més informació!

De l’1 de març fins al 6 de juny 2019 a Preston, Regne Unit. Fitxa d’inscripció pràctiques a Regne Unit. -TANCAT!
Del 23 d’abril fins al 31 de juliol 2019 a Amarante, Portugal. Fitxa d’inscripció pràctiques a Portugal.
De l’11 de juny fins al 17 de setembre 2019 a Pesaro, Itàlia. Fitxa d’inscripció pràctiques a Itàlia.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Formació -Strengthening Capacities for Youth -Led Peace Initiatives -3 participants -TANCAT!

Sèrie de 3 cursos de formació. El primer curs, en línia, té lloc del 14 de gener al 10 de febrer. El segon curs, presencial, té lloc de l’11 al 19 de febrer a Geòrgia. El tercer curs, presencial, té lloc del  13 al 21 maig a Geòrgia. El projecte reunirà a joves líders per dissenyar processos de formació i iniciatives de construcció de pau dirigides a altres persones joves i adquiriran coneixements teòrics i pràctics sobre la gestió de conflictes, la comunicació no violenta i la metodologia de la formació no reglada i intercultural. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Gender Privilege  – 5 participants i un/a cap de grup 

Del 16 al 24 de març de 2019 a Lituània. Per aprendre a identificar diferents sistemes de privilegi i les seves interseccions, centrant-se en el privilegi de gènere i comprenent millor la forma en la qual i per què es concedeixen els privilegis i com hi formem part. Per conèixer el feminisme i el transfeminisme, els gèneres no binaris, la identitat i expressió de gènere, les microagressions, la masculinitat i la feminitat, etc. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil – Class Privilege  – 5 participants i un/a cap de grup

Del 30 de març al 7 d’abril de 2019, a Vilanova i la Geltrú, Catalunya. Per aprendre a identificar privilegis en general, privilegis de classe i altres privilegis interseccionats. Per aprendre a pensar críticament sobre la societat en la qual vivim i sobre com fer-ho més fàcil per a les persones que experimenten l’opressió basada en la classe a través de l’activisme i les accions quotidianes. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Els projectes de voluntariat van dirigits a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

-Projecte de voluntariat a Lituània. 1 persona voluntària per començar al març 2019 (nova data d’inici!) fins al febrer 2020 (12 mesos). Mes info del projecte!

Altres projectes de voluntariat amb inscripcions obertes:

-Projectes de voluntariat a Belfast. 4 voluntaris/es per 11 mesos, des del mes de juliol 2019 fins al juny 2020. Més info i fitxa d’inscripció!


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: info@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Ana Maria Gongadze | Email: info@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272