Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Formació -Let’s Talk about it -2 participants 

Del 22 al 30 de novembre de 2018 a Vukovar, Croàcia. L’objectiu del projecte és millorar les competències digitals dels i les participants per a la creació de campanyes, difusió i promoció d’activitats a través de la creació de capacitats, apoderament i participació efectiva dels treballador/es juvenils en l’entorn dels mitjans digitals. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Seminari -Making Youth Glocal Actors -2 participants

Del 9 al 17 de desembre de 2018 a Cascais, Portugal. Per augmentar el reconeixement social i polític del treball juvenil, expandir la xarxa per l’activisme internacional, incrementar el rol dels i les participants en el procés de formació de polítiques de joventut i intercanviar bones pràctiques i coneixements en ciutadania global i joventut. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Formació –YOUth on Board -1 participant -COMPLET!

Del 18 al 24 de novembre de 2018 a Bystrzyca Kłodzka, Polònia. Formació per compartir idees, bones pràctiques i estratègies per elaborar una feina més completa, més segura i més accessible per a totes aquelles persones joves que vulguin participar en aquest tipus de programes. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Contact Making Event -Come Together for future opportunities -2 participants -COMPLET!

Del 5 a l’11 de desembre de 2018 a Thessaloniki, Grècia. El projecte pretén crear i estimular futures col·laboracions entre els participants i construir una xarxa sòlida d’associacions europees que els permeti desenvolupar projectes comuns sobre el tema de l’ocupabilitat i la participació dels i les joves. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Race Privilege  – 5 participants i un/a cap de grup -COMPLET!

Del 4 al 12 de desembre de 2018 a Holten, Països Baixos. Per obtenir una millor comprensió de l’origen dels privilegis i aprendre a identificar privilegis en general, d’ètnia o origen, i entre d’altres privilegis interseccionats. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

El Servei Voluntari Europeu -SVE va dirigit a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – NesilFEST 1 voluntari/a 

De l’1 de desembre 2018 al 31 de gener de 2019 (2 mesos) a Ankara, Turquia. La idea del projecte és mantenir una millor comunicació entre els i les joves i el col·lectiu de gent gran, involucrant-los en diferents activitats per desenvolupar diferents competències i habilitats.Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Transylvanian Youth 2 voluntari/a 

Del 15 de gener al 15 de juliol de 2019 (6 mesos) a Sighishoara, Romania. Per promocionar en línea els monuments històrics de la ciutat, creació de pàgines a la Viquipèdia en anglès i la llengua materna, promoure l’interculturalitat de Sighisoara a través de visuals (vídeo i foto), inspirat en la pàgina ‘Humans of New York’. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: info@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Ana Maria Gongadze | Email: info@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272