Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Formació –Through the Lens of the Other 2 participants -TANCAT!

Del 16 al 25 d’abril de 2019 a Busteni, Romania. Through the Lens of the Other és un projecte de llarga durada (2019-2020) que té per objectiu introduir i explorar noves formes d’entendre i abordar la discriminació a Europa, utilitzant el concepte d’interseccionalitat i sistema d’opressions. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació –Community-Based Youth Work -Empower for change 3 participants

Del 30 d’abril al 7 de maig de 2019 a Misaktsieli, Geòrgia. Per millorar l’enteniment i augmentar els punts de vista de les i els líders georgians sobre la diversitat de pràctiques, mètodes i tècniques per potenciar l’apoderament juvenil, sobretot a través de l’educació no reglada. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació –Queer Focus -3 participants -TANCAT!

Del 20 al 29 de maig de 2019 a prop de Berlín, Alemanya. Per augmentar el coneixement sobre el feminisme queer i la representació d’identitat i intercanviar quines imatges tenim al nostre país i com afecten a la joventut. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Intercanvi Juvenil –Breaking Stereotypes -Director’s Cut – 5 participants i un/a cap de grup 

Del 29 d’abril al 7 de maig de 2019 a Gant, Hongria. Per promoure l’inclusió i habilitar a les persones que viuen amb o sense discapacitat de connectar-se entre elles sense estereotips. El projecte va dirigit doncs, a joves amb i sense discapacitat. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil –Roots of Inclusion – 5 participants i un/a cap de grup 

Del 13 al 20 de maig de 2019 a Casapesenna, Itàlia. Temàtica: la importància de la interculturalitat i el diàleg interreligiós i com això pot millorar alguns dels problemes que té la societat actual. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil –Help Others, Help Yourself – 5 participants i un/a cap de grup 

Del 20 al 27 de juny de 2019 a  Košice, Eslovàquia. Košice és la capital europea del voluntariat 2019. Durant el projecte es podrà experimentar el voluntariat, conèixer quines són les possibilitats per fer voluntariat a Europa, i aprendre què vol dir ser voluntàri/a. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Projectes aprovats:

Green Seeds! Community solutions for an eco-conscious village -1 voluntari/a

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al febrer/març 2020 (10 mesos) a Budapest, Hongria. Temàtica: zero waste, cuina d’estació, hort comunitari, audiovisuals. Més informació!

Create the future! Volunteering for eco-conscious urban life -1 voluntari/a

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al febrer/març 2020 (10 mesos) a Etyek, Hongria. Temàtica: zero waste, cuina d’estació, hort comunitari, audiovisuals. Més informació!

Hand On! -1 voluntari/a -TANCAT!

Per començar abril/maig fins al setembre/octubre de 2019 (5 mesos) a Skuodas, Lituània. Per preparar activitats pels infants de l’escola amb l’ajuda dels i les mestres. Més informació!

V for Volunteering -1 voluntari/a

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al març/abril 2020 (12 mesos) a Resita, Romania. Per realitzar classes d’idioma a escoles (dirigides a infants) utilitzant l’educació no reglada com a metodologia, organitzar tallers per promoure la participació activa i el programa Erasmus+. Més informació!

Volunteering and Education for Civic Involvement -1 voluntari/a

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al març/abril 2020 (12 mesos) a Resita, Romania. Projecte que servirà per realitzar activitat teatre, dansa, música i ativitats diverses a tres escoles amb col·lectius amb risc d’exclusió utilitzant metodologia no formal. Més informació!

Multi Kulti -2 voluntaris/es

Del 6 de juliol a l’1 de setembre 2019  (2 mesos -Short Term) a Szczecin, Polònia. El tema principal del projecte és el treball amb infants, organitzant i realitzant dues sessions dels tallers d’estiu Multi Kulti. Durant aquest temps es presentarà la pròpia cultura, el país, la regió, etc. i es desenvoluparan idees per infants de les edats de 9-13 anys. Més informació!

Cross Border Education – A step to a Career -1 voluntari/a

Del 25 d’agost 2019 fins al 26 de juny 2020 (10 mesos) a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica on volen involucrar voluntari/es estranger/es per activar la joventut local, obrir-los a la cooperació internacional creant un espai per obtenir experiència, permetre el multilingüisme i l’educació intercultural. Més informació!

Més projectes! Properament més informació:

7 de maig 2019 – 6 de novembre 2019 (8 mesos) a  Ancona, Itàlia. Es desenvoluparan activitats amb la Creu Roja d’Ancona: activitats a escoles i centres esportius per promoure un estil de vida saludable, campanyes informatives i de conscienciació.

7 de maig 2019 – 6 de novembre 2019 (8 mesos) a  Cingoli, Itàlia. Es desenvoluparan activitats amb la Creu Roja de Cingoli: ajudaran en el transport diari de la gent gran i persones amb discapacitat, tasques d’infermeria a domicili, organitzar esdeveniments socials.

7 de maig 2019 – 6 de novembre 2019 (8 mesos) a  Marotta, Itàlia. Es desenvoluparan activitats amb la Creu Roja de Marotta: ajudaran en el transport diari de la gent gran i persones amb discapacitat, tasques d’infermeria a domicili, organitzar esdeveniments socials.

7 de maig 2019 – 6 de novembre 2019 (8 mesos) a San Severino Marche, Itàlia. Es desenvoluparan activitats amb la Creu Roja de San Severino Marche: ajudaran en tasques d’infermeria a domicili per gent gran, distribució de menjar i roba, tallers culturals i d’idioma.

1 d’octubre  2019 – 31 de juliol 2020 (10 mesos) a Dabrowa, Polònia.  Per realitzar diferents activitats en una guarderia i donar suport als treballadors del centre.

TLN Mobilicat -Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa -25 participants 

Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral. Aquí trobaràs més informació!

De l’1 de març fins al 6 de juny 2019 a Preston, Regne Unit. -TANCAT!
Del 23 d’abril fins al 31 de juliol 2019 a Amarante, Portugal. -TANCAT!

De l’11 de juny fins al 17 de setembre 2019 a Pesaro, Itàlia. Fitxa d’inscripció pràctiques a Itàlia.


Inscripcions i més info a: info@catalunyavoluntaria.cat també pots trucar al 93 412 44 93