Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Formació – Action lab -Creativity and innovation in Peacebuilding -2 participants -COMPLET

Del 16 al 24 de maig 2018 a Krusevac, Sèrbia. Accions de sensibilització, culturals i d’incidència pública en motiu de la European Peace Action Week. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Diversity In Visual Arts vol. 2 – 4 participants i un/a cap de grup  -COMPLET

Del 15 al 27 de juny de 2018 a Thessaloniki, Grècia. L’objectiu de l’intercanvi és apropar a les i els participants al col·lectiu LGTBI+, parlar sobre els seus drets i les seves necessitats. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a participant, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i el VÍDEO promocional!

Intercanvi Juvenil – Adarró fa més de 2500 anys  – 7 participants i un/a cap de grup 

Del 7 al 15 d’agost de 2018 a Vilanova i la Geltrú. Té com objectiu aprendre a aprofitar els recursos naturals del territori i conèixer el món de la permacultura. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

El Servei Voluntari Europeu -SVE va dirigit a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – Green Seeds  – 1 voluntari/a 

De l’1 d’agost 2018 al 30 d’abril 2019 (8 mesos) a Etyek, Hongria. El projecte ofereix diversos coneixements i aprenentatges pràctics sobre permacultura, diferents enfocaments dietètics i de cuina, vida sostenible i pensament sistèmic, upcycling, composting i agricultura ecològica i biodinàmica. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Cross Border Education – A step to a Career  1 voluntari/a

Del 25 d’agost 2018 al 30 de juny 2019 (10 mesos) a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica que amb l’ajuda de voluntaris europeus, vol influir en la imatge positiva de l’escola i el sistema educatiu amb perfil tècnic i professional. Organitzant diverses activitats, utilitzant l’educació no reglada, volen promoure l’aprenentatge a través de la pràctica, promoure l’ensenyament del treball en equip, la creativitat, la independència i la responsabilitat de les decisions. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kauno `Vyturys’ Gymnasium  – 1 voluntari/a 

De l’1 de setembre 2018 al 30 d’agost de 2019 (12 mesos) a Kaunas, Lituània. La persona voluntària donarà suport en diferents esdeveniments escolars, organitzarà activitats diverses, classes de conversa, quizzes, performances, competicions esportives i altres activitats que la persona voluntària pugui proposar.  Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – WeSpe 1 voluntari/a 

De l’1 de setembre de 2018 al 30 de juny 2019 (10 mesos) a Westerkappeln, Alemanya. Les persones voluntàries estaran integrades a la rutina diària de l’escola de dia a temps complet. Podran donar suport i acompanyar als nens/es en projectes o oferir activitats i iniciatives pròpies, en funció dels seus interessos i habilitats. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Hands on 1 voluntari/a 

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (12 mesos) a Kaišiadorys, Lituània. La persona voluntària participarà en diverses activitats i jocs juntament amb els infants. Ajudarà i organitzarà diferents tallers d’artesania, com papiroflèxia, ceràmica, cosir, figures de fang, titelles de teatre, etc. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Volunteering for Change 11th – 1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (11 mesos) a Flaxley, Regne Unit. Aquest projecte es centra en fer activitats en l’àmbit de la jardineria i horticultura, ajudar en les tasques diàries de la casa, esdeveniments, ajudar a la cuina, teatre, entre d’altres. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Action information -1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost 2019 (11 mesos) a Lebork, Polònia. Projecte per donar suport al club de voluntaris/es locals i al club internacional de joves, i, per realitzar tallers de cuina pel centre d’integració. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Kaunas Natural Park  -1 voluntari/a

De l’1 d’abril 2019 al 27 de setembre de 2019 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!


Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat

La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Lorena Gaona | Email: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272