Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Visita d’estudi -Tools and Mechanisms for Youth Participation -3 participants -TANCAT!

De l’11 al 15 de juny, a Barcelona. Aquesta visita d’estudi, que forma part del projecte Empower the change, té el propòsit d’informar sobre els processos de col·laboració que afavoreixen la participació activa de les persones joves a la ciutat de Barcelona. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació -Oh Brother! Who are you? -2 participants -Properament més info!

Del 3 a l’11 d’agost de 2019 a Turín, Itàlia.

Intercanvi Juvenil +Grup Local –Through the Lens of the Other 4 participants i un/a cap de grup 

Through the Lens of the Other és un projecte de llarga durada (2019-2020) que té per objectiu introduir i explorar noves formes d’entendre i abordar la discriminació a Europa, utilitzant el concepte d’interseccionalitat i sistema d’opressions. Grup de treball local a Barcelona: activitats del 10 de juny al 31 de juliol 2019. Intercanvi Juvenil a Malta: del 9 al 18 de setembre de 2019. *Per poder participar a l’intercanvi juvenil és imprescindible formar part del grup de treball local. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

EDUQ -1 voluntari/a

Incorporació immediata (12 mesos) a Lebork, Polònia. Eduq Association és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu estimular el desenvolupament dels infants, joves i adults a través de l’educació no-formal i la mobilitat internacional. Més informació!

Volunteering to Learn -2 voluntaris/es -TANCAT!

De l’1 al 31 de juliol 2019 (1 mes) a Faro, Portugal. Algunes de les tasques d’aquest voluntariat de curta durada són impulsar el programa Erasmus+ a través de tallers i difusió, coordinar activitats de voluntariat o realitzar material audiovisual. Més informació!

Volunteering with S&G -1 voluntari/a -Properament més info!

De l’1 de juliol al 31 d’agost a Ankara, Turquia.

Cross Border Education – A step to a Career -1 voluntari/a -TANCAT!

Del 25 d’agost 2019 fins al 26 de juny 2020 (10 mesos) a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica on volen involucrar voluntari/es estranger/es per activar la joventut local, obrir-los a la cooperació internacional creant un espai per obtenir experiència, permetre el multilingüisme i l’educació intercultural. Més informació!

Volunteering to Learn -2 voluntaris/es

De l’1 al 30 de setembre 2019 (1 mes) a Xylokastro, Grècia. Les dues persones voluntàries formaran part del projecte mediambiental de l’entitat d’acollida a Grècia. Més informació!

Volunteering with S&G -1 voluntari/a -Properament més info!

De l’1 de setembre al 31 d’octubre a Ankara, Turquia.

Volunteering with S&G -1 voluntari/a -Properament més info!

De l’1 de novembre al 31 de desembre a Ankara, Turquia.

TLN Mobilicat -Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa -25 participants 

Els i les participants dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral. Aquí trobaràs més informació!

De l’1 de març fins al 6 de juny 2019 a Preston, Regne Unit. -TANCAT!

Del 23 d’abril fins al 31 de juliol 2019 a Amarante, Portugal. -TANCAT!

De l’11 de juny fins al 17 de setembre 2019 a Pesaro, Itàlia. -TANCAT!

Aviat més info sobre nous llocs de pràctiques per l’any 2020!


Inscripcions i més info a: info@catalunyavoluntaria.cat també pots trucar al 93 412 44 93