Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Rites of Passage: Embracing Change in ourselves -4 participants -TANCAT!

Del 6 al 15 de novembre 2019 al Bosc de Dean, Regne Unit. Rites of Passage és un projecte que inclou tres formacions, i que vol donar suport al viatge del/la participant cap a la maduresa, mitjançant la saviesa antiga i el patrimoni cultural compartit, oferint metodologies pràctiques per al “camí de la vida”. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Changemaker course -3 participants

Del 17 al 25 de novembre 2019 a Zakrzewo, Polònia.  L’objectiu del projecte és agafar problemes o temes que amoïnin al grup de participants a la seva realitat local, i poder dissenyar accions i iniciatives locals, socials, que puguin adreçar aquestes problemàtiques. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

ToT Global EducatiON -3 participants

Del 27 del novembre al 5 de desembre 2019 a Zakrzewo, Polònia. Formació de Formadors que abordarà la importància del consum responsable, la sostenibilitat i l’ètica a l’hora de implementar projectes. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

ANTYGONE Today4 participants i un/a cap de grup 

Del 23 d’octubre a l’1 de novembre de 2019, a Loches, França. Basant-se en l’ús i estudi de les tragèdies clàssiques –Antygone-, i mitjançant activitats d’educació no formal, teatrals i d’improvisació, l’intercanvi es proposa identificar els problemes a l’Europa contemporània i buscar solucions a través de la tolerància. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció de cap de grup i la fitxa d’inscripció de participant!

Brand Yourself – 5 participants i un/a cap de grup

Del 22 al 30 de novembre a Katowice, Polònia. Projecte sobre branding, màrqueting digital, eines de xarxes socials, coordinació de projectes i emprenedoria. La idea és treballar competències, habilitats i eines per desenvolupar idees de projectes pròpies. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció de cap de grup i la fitxa d’inscripció de participant!

Stay Human 4 5 participants i dos caps de grup -Properament més info! 

Del 7 al 15 de desembre a Lituània. Hi haurà una visita preparatòria al novembre. Intercanvi per posar en pràctica per desenvolupar eines per parlar i tractar dels els drets humans amb grups de joves i a través de l’educació no reglada.

ANTYGONE Today 5 participants i un/a cap de grup -Properament més info!

Del 8 al 17 d’abril de 2020 a Grècia. Basant-se en l’ús i estudi de les tragèdies clàssiques –Antygone-, i mitjançant activitats d’educació no formal, teatrals i d’improvisació, l’intercanvi es proposa identificar els problemes a l’Europa contemporània i buscar solucions a través de la tolerància.

Challening yourself in Rybnik -1 voluntari/a

De l’14 d’octubre de 2019 a l’10 de juliol de 2020 (9 mesos) a Rybnik, Polònia. El projecte esta enfocat a promoure la interculturalitat, el voluntariat, derrocar barreres d’idiomes i enfortir les xarxes locals. Més informació!

Volunteering with S&G -2 voluntaris/es

De l’1 de novembre al 31 de desembre (2 mesos) a Ankara, Turquia. Voluntariat per a que els/les joves participants assoleixin habilitats i competències que els ajudin a empoderar-se, tant en la vida personal com professional, a través de la realització de diferents activitats i tallers temàtics. Més informació!

Volunteering in ASHA CENTER -1 voluntari/a

De l’1 d’octubre 2019 al 30 d’agost de 2020 (11 mesos) a Dean Wood, Regne Unit. Aquest projecte es centra en fer activitats en l’àmbit de la jardineria i horticultura, ajudar en les tasques diàries de la casa, esdeveniments, ajudar a la cuina, entre d’altres. Envia’ns el teu CV i carta de motivació!

Per començar durant el mes d’octubre a la província de Bolonya, Itàlia. Tots els projectes són del 30 d’octubre 2019 al 30 d’octubre 2020 i poden oferir una plaça per 1 voluntàri/a:

La Strada:
L’activitat de l’associació consisteix en donar, cada tarda, suport específic i personalitzat obert a joves i infants derivats per l’escola i els serveis socials locals. Les activitats de la tarda inclouen moments educatius i d’entreteniment amb diversos temes que s’estan desenvolupant durant tot l’any. L’associació també està ajudant al procés d’aprenentatge de l’italià per a immigrants (infants, joves, adults) que han arribat recentment al país.

Centro Montanari
El centre de dia per a persones amb diversitat funcional es troba a Bolonya, però té altres espais fora de Bolonya on es pot demanar a les i els voluntaris que realitzin activitats. Els o les voluntàries participaran en les activitats i tallers de socialització i integració dels usuaris, com ara les activitats soci-recreatives del centre, i la participació a les iniciatives promogudes pel territori.

Centro Montanari – comunicació
Els i les voluntaries s’incorporaran activament a l’entorn multiètnic i estimulant de Bolonya mitjançant el desenvolupament de les activitats i la xarxa de contactes del Centre Montanari, fent difusió i formant part de les activitats que realitzen.

Younet Bologna Comunicazione
Els i les voluntaries s’incorporaran activament a l’entorn multiètnic i estimulant de Bolonya mitjançant el desenvolupament de les activitats i la xarxa de contactes de YouNet. S’involucraran en activitats relacionades amb la promoció dels valors de la UE entre joves i adults, així com les activitats que es poden realitzar.

Budrio
Budrio és un petit municipi proper a Bolonya, a 15 minuts amb tren. El projecte inclou la participación de voluntari/es en les activitats culturals del Municipi de Budrio i iniciatives del Consell de Joventut, per tal d’augmentar les relacions entre institucions publiques i entitats.S’organitzaran activitats promocionals, com esdeveniments culturals, cursos, tallers, exposicions, presentacions de llibres, visites guiades que ofereix el municipi de Budrio, etc
(integrat per joves locals).

Anzola Nell’Emilia
El projecte es desenvolupa entre el Centre Juvenil, la Biblioteca i les escoles locals. La persona voluntària participarà en les activitats que es realitzen per part de les entitats, en xarxa amb altres organitzacions i institucions. Principalment, la persona voluntària realitzarà iniciatives locals amb joves com tallers temàtics, jocs a l’aire lliure, excursions, exposicions, activitats relacionades amb l’art i la cultura, etc.

TLN Mobilicat -Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa -25 participants -properament més informació!

Els i les participants podran realitzar pràctiques professionals a Itàlia (10), Grècia (8) o Portugal (7). Dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral. Abans de l’inici de les pràctiques es realitzarà un curs intensiu d’idioma de 120h (italià o anglès).

Aviat més info pràctiques 2020!

Inscripcions i més info a: info@catalunyavoluntaria.cat també pots trucar al 93 412 44 93