Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Formació -Oh Brother! Who are you? -2 participants -TANCAT!

Del 3 a l’11 d’agost de 2019 a Turín, Itàlia. Formació per fomentar el diàleg intercultural i la cohesió social dins el camp de joventut, millorant les habilitats dels treballadors juvenils. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació -Let it Be -2 participants -TANCAT!

Del 9 al 18 de setembre de 2019 a Gant, Hongria. L’objectiu del projecte és conscienciar sobre la importància de l’autoconeixement i l’autoreflexió en el treball diari de professionals actius en l’àmbit de l’educació no formal. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació -Active Citizens for Reconciliation II -3 participants 

Formació de llarga durada que es composa de dues formacions en línia (setembre 2019 i novembre/desembre 2019) i dues formacions presencials: 1) Del 30 de setembre al 8 d’octubre de 2019 a Kobuleti, Geòrgia. 2) Del 17 al 25 de febrer de 2020 a Rustavi, Geòrgia. Les formacions abordaran les temàtiques de peacebuilding, transformació de conflictes, participació juvenil, i inclourà una fase de recerca per conèixer millor la realitat local i donar suport als/les participants en la redacció de projectes juvenils en àmbit internacional. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

PBA -Go European! -1 participant -TANCAT!

Del 9 al 16 de setembre de 2019 a Ucraïna. Seminari per potenciar noves col·laboracions amb entitats que treballen en l’àmbit de la joventut, compartir bones pràctiques i fomentar la creació de nous projectes adreçats a joves en situació de menys oportunitats. (*Aquest seminari inclou una fase de preparació en línia a l’agost i de seguiment al setembre-octubre). Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació –Empowering Youth -Countering Populism -3 participants 

Formació de llarga durada que es composa de dues formacions en línia (octubre 2019 i abril 2020) i dues formacions presencials: 1) Febrer 2020 a Geòrgia. 2) Juliol (pendent de confirmació) 2020 a Ucraïna. Per reforçar les competències dels i les participants per liderar iniciatives cíviques en contra el populisme i les narratives, iniciatives i moviments xenòfobs i populistes radicals. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació -Stay Human -4 participants -Properament més info!

Del 7 al 15 d’octubre a Holanda.

Intercanvi Juvenil -Queer Focus  –5 participants i un/a cap de grup -TANCAT!

Del 19 al 29 d’agost de 2019 a Holten, Holanda. Per augmentar el coneixement sobre el feminisme queer i la representació d’identitat i intercanviar quines imatges tenim al nostre país i com afecten a la joventut. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil -Target the Moon and you’ll Reach the Stars   5 participants i un/a cap de grup 

Del 19 al 29 de setembre de 2019 a Milcoveni Village, Romania. Projecte per parlar sobre les dificultats que es troben els/les joves per accedir al mercat laboral, espcialment a les àrees rurals. Aquí trobaràs més informacióla fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil +Grup Local –Through the Lens of the Other 4 participants i un/a cap de grup  -TANCAT!

Through the Lens of the Other és un projecte de llarga durada (2019-2020) que té per objectiu introduir i explorar noves formes d’entendre i abordar la discriminació a Europa, utilitzant el concepte d’interseccionalitat i sistema d’opressions. Grup de treball local a Barcelona: activitats del 10 de juny al 31 de juliol 2019. Intercanvi Juvenil a Malta: del 9 al 18 de setembre de 2019. *Per poder participar a l’intercanvi juvenil és imprescindible formar part del grup de treball local. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Intercanvi Juvenil -ANTYGONE Today5 participants i un/a cap de grup -Properament més info!

Del 25 d’octubre a l’1 de novembre de 2019, a Val-de-Loire Region, França.

Intercanvi Juvenil -Stay Human 4 5 participants i un/a cap de grup -Properament més info! 

Dos intercanvis que tindran lloc simultàniament durant el mes de desembre a Itàlia i a Romania. Hi haurà una visita preparatòria a l’octubre.

Intercanvi Juvenil -ANTYGONE Today 5 participants i un/a cap de grup -Properament més info!

Del 8 al 17 d’abril de 2020 a Grècia.

Cross Border Education – A step to a Career -1 voluntari/a -TANCAT!

Del 25 d’agost 2019 fins al 26 de juny 2020 (10 mesos) a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica on volen involucrar voluntari/es estranger/es per activar la joventut local, obrir-los a la cooperació internacional creant un espai per obtenir experiència, permetre el multilingüisme i l’educació intercultural. Més informació!

Volunteering to Learn -2 voluntaris/es

De l’1 al 30 de setembre 2019 (1 mes) a Xylokastro, Grècia. Les dues persones voluntàries formaran part del projecte mediambiental de l’entitat d’acollida a Grècia.  Treball i suport en la cura i neteja de l’area forestal i martítima protegida de Xylokastro. Més informació!

Volunteering with S&G -2 voluntaris/es 

De l’1 de setembre al 31 d’octubre (2 mesos) a Ankara, Turquia. Voluntariat per a que els/les joves participants assoleixin habilitats i competències que els ajudin a empoderar-se, tant en la vida personal com professional, a través de la realització de diferents activitats i tallers temàtics. Més informació!

Volunteers for Solidarity -1 voluntari/a

De l’1 de setembre al 30 de juny 2020 (10 mesos) a Kielce, Polònia. Es desenvoluparan tasques a escoles bressol i escoles de primària ensenyant anglès i organitzant tallers diversos. Més informació!

Kaleidoscope for Solidarity -1 voluntari/a

De l’1 de setembre al 30 de juny 2020 (10 mesos) a Kielce, Polònia. El projecte esta enfocat en treballar amb la comunitat local organitzant esdeveniments i tallers promovent la solidaritat, multiculturalitat, tolerància i valors Europeus. Més informació!

Be #Glocal: Mosedis School -1 voluntari/a 

Del 30 de setembre de 2019 al 3 de maig de 2020 (7 mesos) a Skuodas, Lituània. Es vol encoratjar el progrés individual dels/les alumnes, assegurar la qualitat de l’educació, utilitzar mètodes educatius innovadors, recolzar el desenvolupament artístic i cognitiu dels/les alumnes i ajudar-los a aprendre llengües estrangeres, en especial l’anglès. Més informació!

Be #Glocal! -1 voluntari/a 

Del 30 de setembre de 2019 al 31 de juliol de 2020 (10 mesos) a Kaunas, Lituània. Projecte que té per objectiu cooperar amb la comunitat local de Palemonas, atraure més usuaris adults a la biblioteca i donar suport a infants i joves en diferents activitats. Més informació!

Volunteering with Asha Centre  -1 voluntari/a 

Del 7 d’octubre de 2019 al 6 d’octubre de 2020 (12 meses) al Bosc de Dean (Flaxley), Regne Unit. Aquest projecte està enfocat en desenvolupar activitats en l’àmbit de l’horticultura i jardinera en un entorn de desenvolupament sostenible. Més informació!

Volunteering with S&G -2 voluntaris/es

De l’1 de novembre al 31 de desembre (2 mesos) a Ankara, Turquia. Voluntariat per a que els/les joves participants assoleixin habilitats i competències que els ajudin a empoderar-se, tant en la vida personal com professional, a través de la realització de diferents activitats i tallers temàtics. Més informació!

YEP! Young Europeans for Padova -2 voluntaris/es -Properament més info!

Per començar durant el mes d’octubre 2019 i fins al juliol 2020 (10 mesos) a Padova, Itàlia. Aquest projecte ofereix a les persones voluntàries l’oportunitat de provar les seves habilitats en dues àrees principals: La promoció de serveis i iniciatives culturals adreçades a la joventut, i la promoció de la participació activa dels/les joves, en especial per aquells amb menys oportunitats i/o en risc d’exclusió. Les tasques  giraran entorn l’àrea lingüística i cultural, l’oficina d’Europa Jove, la realització d’activitats i tallers a les escoles locals i donar suport ocasional amb les tasques de l’oficina.

Volunteering in Poland  -1 voluntari/a -Properament més info!

De l’1 d’octubre de 2019 a l’1 de juliol de 2020 (9 mesos) a Dabrowa, Polònia. Projecte sobre disseny d’activitats amb infants, dins de l’àmbit escolar, desenvolupant projectes i tallers propis i donant suport a l’equip educatiu.

Tenim més projectes! Pregunta’ns!

TLN Mobilicat -Ampliant Horitzons: Pràctiques professionals a Europa -25 participants -TANCAT!

Els i les participants realitzaran pràctiques professionals a Regne Unit, Portugal o Itàlia. Dissenyaran i planificaran un itinerari professional personalitzat i podran desenvolupar tot un seguit de competències i habilitats personals i professionals que milloraran les seves opcions d’accés al mercat laboral. Aquí trobaràs més informació!

Aviat més info pràctiques 2020!

Inscripcions i més info a: info@catalunyavoluntaria.cat també pots trucar al 93 412 44 93