Oportunitats

Aquí trobaràs moltes de les oportunitats que en aquests moments et podem oferir, sobre els diferents programes amb els que treballem.

Els seminaris i cursos de formació van adreçats a totes aquelles persones, majors de 18 anys, que actualment siguin, o hagin estat, membres actius d’entitats no lucratives i del tercer sector, voluntaris o assalariats, amb interès en desafiar al seu treball i estils de vida.

Formació – Action lab -Creativity and innovation in Peacebuilding -2 participants -COMPLET

Del 16 al 24 de maig 2018 a Krusevac, Sèrbia. Accions de sensibilització, culturals i d’incidència pública en motiu de la European Peace Action Week. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció

 

Els intercanvis juvenils s’adrecen als joves d’entre 18 i 25 anys (a excepció del cap de grup, pel qual el límit d’edat és 35 anys) interessats en els temes de l’intercanvi. Els participants conviuen durant uns dies fent activitats, tallers, jocs, en torn una temàtica concreta per afavorir el coneixement de les diferents cultures.

Intercanvi Juvenil – Start the Cha(i)nge 4 participants i un/a cap de grup -COMPLET

Del 19 al 27 de maig de 2018 a Vilanova i la Geltrú.  Intercanvi centrat en la creació del canvi, tant a escala personal, local com global i descobrir de quina manera estan relacionades. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a participant.

Intercanvi Juvenil – Diversity In Visual Arts vol. 2 – 4 participants i un/a cap de grup  -COMPLET

Del 15 al 27 de juny de 2018 a Thessaloniki, Grècia. L’objectiu de l’intercanvi és apropar a les i els participants al col·lectiu LGTBI+, parlar sobre els seus drets i les seves necessitats. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a participant, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i el VÍDEO promocional!

El Servei Voluntari Europeu (SVE) va dirigit a totes les persones joves d’entre 18 i 30 anys. El voluntari/a realitzarà una estada en una entitat situada en un altre país d’Europa, durant un període d’entre 2 setmanes i 12 mesos. Existeixen multitud de projectes de SVE en diferents àmbits: social, art i cultura, mediambient, joventut, esports, oci i comunicació, entre d’altres.

Projectes aprovats:

Servei Voluntari Europeu – Let’s talk about Europe -1 voluntari/a

De l’1 de juny 2018 al 30 de novembre de 2018 (6 mesos) a Senigallia, Itàlia. Projecte relacionat amb els esports i en concret, amb el ping pong. Aquí trobaràs més info!

Servei Voluntari Europeu – Euro Works – 3 voluntaris/es

De l’1 d’agost de 2018 al 31 de juliol de 2019 (12 mesos) a Preston, Regne Unit. Creativity Works Preston és un centre de formació i ocupabilitat per a joves i adults, que prioritza l’aprenentatge alternatiu i experiencial sobre l’educació formal. Les persones voluntàries hauran de donar suport al procés de desenvolupament i acompanyament dels i les alumnes. Aquí trobaràs més info!

Servei Voluntari Europeu – Young Urban Media Makers – 1 voluntari/a 

De l’1 de setembre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (12 mesos) a Marsella, França. Es preveu que la persona voluntària pugui participar i desenvolupar diverses activitats: Facilitació de tallers educatius sobre mitjans, periodisme ciutadà, cultures digitals, vídeos i so. Desenvolupament d’un Medialab: laboratori ciutadà per a la producció, investigació i divulgació de projectes culturals. Producció de creacions audiovisuals i digitals. UrbanProd produeix pel·lícules, vídeos curts, documentals, àudio … per a diversos socis. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Volunteering for Change 11th – 1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre de 2018 al 31 d’agost de 2019 (11 mesos) a Flaxley, Regne Unit. Aquest projecte es centra en fer activitats en l’àmbit de la jardineria i horticultura, ajudar en les tasques diàries de la casa, esdeveniments, ajudar a la cuina, teatre, entre d’altres. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Learning Facilitator EVS – 1 voluntari/a -COMPLET

De l’1 de juny de 2018 al 31 de maig de 2019 (12 mesos) a la ciutat de Kecskemét, Hongria. Projecte que es desenvoluparà a les Aldees Infantils SOS, ajudant en les tasques diàries dels infants, joves i famílies i organitzant activitats diverses. Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – Youth Going Glocal – 1 voluntari/a -COMPLET

Del 16 de juliol 2018 al 3 de desembre 2018 (5 mesos) a Cascais, Portugal. Cascais serà la Capital Europea de la Joventut 2018 (EYC2018). Sota aquest context, es vol promoure la cooperació juvenil a nivell local i internacional connectant els actors rellevants i reforçant el seu sentit de la ciutadania europea, explorant i integrant el nou concepte de “ciutadania glocal”.  Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – SMART – Supporting youth Motivation, Actions, Sense of Responsibility and Tenacity – 1 voluntari/a -COMPLET

De l’1 d’octubre de 2018 al 30 de setembre 2019 (12 mesos) a Bolonia, Itàlia. Projecte que es desenvolupa en un centre per persones amb discapacitat. Els voluntaris/es s’introduiran majoritàriament en les activitats de socialització i d’integració per als usuaris, com ara activitats socials i recreatives. A més, s’espera que col·laborin conjuntament amb els membres del personal en activitats diàries (tallers, activitat física, activitats externes i esdeveniments especials, excursions…) Aquí trobaràs més informació!

Servei Voluntari Europeu – EVS NesilFest 2018 – 1 voluntari/a per estada -COMPLET

Febrer-març 2018 (COMPLET), Abril-maig 2018 (COMPLET), Juny-juliol 2018 (COMPLET), Agost-setembre 2018 (COMPLET), Octubre-novembre 2018 (COMPLET) (2 mesos per estada) a Ankara, Turquia. En una època en què la interacció intergeneracional està disminuint, es vol dur a terme el NesilFEST, producte d’un projecte realitzat amb èxit anomenat Projecte Model d’Interacció Intergeneracional. Durant el projecte, que és un exemple d’emprenedoria social, s’utilitzaran mètodes d’educació no formal i es duran a terme activitats i tallers temàtics per fomentar la “reunió de generacions”. Aquí trobaràs més informació!

Demana’ns més info! Pots enviar la teva sol·licitud (currículum i carta de motivació, tots dos en anglès) per qualsevol dels projectes mencionats a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat La FCV farà arribar les candidatures a les entitats d’acollida, qui faran la selecció de les persones voluntàries.

Dades de la FCV com entitat d’enviament:

EVS- Coordinator: Lorena Gaona | Email: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
IE Ref: 2016-1-ES02-KA110-007958 | PIC: 948208272


Encara tens dubtes? Consulta les FAQs!