Lluc Martì

Lluc Martì

Lluc Martí supervisa el programa “Voluntariat Actiu” i gestiona les activitats internacionals acolliments a Catalunya. Compta amb 20 anys d’experiència com a gestor de projectes a nivell local i internacional, sent responsable de l’organització de diversos cursos internacionals de formació sobre el tema de la inclusió social activa, la gestió del voluntariat i la transformació de conflictes (des de 2006). La seva experiència inclou l’organització de programes a llarg termini, regionals i internacionals i ser formador i facilitador. Ha coordinat més de 20 cursos i seminaris internacionals i més de 15 intercanvis de joves (des de 2004). De 2007 a 2010 va treballar com a director de l’oficina global de *IAVE *Youth. En 2011 va treballar com a director executiu de l’ONG Ibn Batuta, amb seus en 4 ciutats d’Espanya. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

Zaklina Gapinska

Zaklina Gapinska

Zaklina Gapinska es va unir a l’equip de la FCV per primera vegada en 2022 com a voluntària del CES. És responsable del programa d’acolliment i enviament del Cos Europeu de Solidaritat i forma part de l’equip de coordinació dels projectes Ka1 i Ka2. En 2023 va coordinar el seminari Queer Up! Seminari internacional de presa de contacte per a activistes LGBTQ+. És llicenciada en psicologia per la Universitat de Varsòvia i es dedica a projectes relacionats amb la salut mental, la igualtat de gènere i la cultura.

Marcel Bansells

Marcel Bansells

Marcel Bansells és un dels mentors del programa TLN MOBILICAT en la Fundació Catalunya Voluntària. Des de 2015 ha estat actiu com a voluntari i col·laborador en aquesta oficina sempre ajudant en temes de mobilitat o com a representant d’aquesta oficina en formacions europees sota el programa Erasmus+. També és professor d’anglès i espanyol.

Albert del Arco

Albert del Arco

Albert del Arco s’ha incorporat a la Fundació com a mentor del programa TLN Mobilicat del grup que es dirigeix a Marsella. La seva formació és com a integrador social encara que sempre ha vinculat els seus estudis a l’educació no formal. La seva trajectòria professional està relacionada amb l’adolescència i la salut mental relacionada amb aquesta etapa en instituts de Barcelona. En els últims 3 anys ha dirigit campaments d’estiu en col·legis i instituts i ha format a futurs professionals per a acompanyar a joves amb necessitats educatives especials a l’aula.

Eduard Gutierrez

Eduard Gutierrez

Eduard Gutiérrez és el coordinador principal de la FCV i supervisa la comunicació i l’administració. Té 8 anys d’experiència com a coordinador general de l’administració pública local (en una ciutat de 60.000 habitants). Va fer el Servei Voluntari Europeu a Grècia en 2005, després d’haver estat durant tres anys responsable d’intercanvis juvenils internacionals en l’associació juvenil local Barcelona Voluntària.

Mariana Helysh

Mariana Helysh

Mariana és una voluntària del CES d’Ucraïna. És responsable de la gestió de les xarxes socials. L’apassiona aprendre nous idiomes i viatjar. La seva experiència internacional i la seva llicenciatura en relacions internacionals i drets humans ajuden als treballadors de la FCV a posar en pràctica noves idees i a estar al dia en tots els sentits. Mariana estarà amb nosaltres durant 12 mesos

Leocadie Berthomiere Miret

Leocadie Berthomiere Miret

Leocadie és una voluntària que realitza un servei cívic francès: va fer el seu primer any d’universitat en llengües estrangeres aplicades amb especialització en negocis i comerç i va decidir prendre’s un any sabàtic dels seus estudis per a venir a treballar a la fundació: s’encarrega de la comunicació de la fundació i estarà amb nosaltres durant dotze mesos.

Fabrizio Di Girolamo

Fabrizio Di Girolamo

Fabrizio és un voluntari que està realitzant un projecte de voluntariat Europeu (ESC): està estudiant European and Global Studies i està a punt d’acabar, només li falta la tesi! S’encarrega de gestionar el projectes i estarà amb nosaltres per 4 mesos i mig