Lluc Martì

Lluc Martì

Lluc Martí supervisa el programa “Voluntariat Actiu” i gestiona les activitats internacionals acolliments a Catalunya. Compta amb 20 anys d’experiència com a gestor de projectes a nivell local i internacional, sent responsable de l’organització de diversos cursos internacionals de formació sobre el tema de la inclusió social activa, la gestió del voluntariat i la transformació de conflictes (des de 2006). La seva experiència inclou l’organització de programes a llarg termini, regionals i internacionals i ser formador i facilitador. Ha coordinat més de 20 cursos i seminaris internacionals i més de 15 intercanvis de joves (des de 2004). De 2007 a 2010 va treballar com a director de l’oficina global de *IAVE *Youth. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona.

Zaklina Gapinska

Zaklina Gapinska

Zaklina Gapinska es va unir a l’equip de la FCV per primera vegada en 2022 com a voluntària del CES. És responsable del programa d’acolliment i enviament del Cos Europeu de Solidaritat i forma part de l’equip de coordinació dels projectes Ka1 i Ka2. En 2023 va coordinar el seminari Queer Up! Seminari internacional de presa de contacte per a activistes LGBTQ+. És llicenciada en psicologia per la Universitat de Varsòvia i es dedica a projectes relacionats amb la salut mental, la igualtat de gènere i la cultura.

Albert del Arco

Albert del Arco

Albert del Arco s’ha incorporat a la Fundació com a mentor del programa TLN Mobilicat del grup que es dirigeix a Marsella. La seva formació és com a integrador social encara que sempre ha vinculat els seus estudis a l’educació no formal. La seva trajectòria professional està relacionada amb l’adolescència i la salut mental relacionada amb aquesta etapa en instituts de Barcelona. En els últims 3 anys ha dirigit campaments d’estiu en col·legis i instituts i ha format a futurs professionals per a acompanyar a joves amb necessitats educatives especials a l’aula.