Pràctiques VET i mobilitats pel professorat

T’ajudem a organitzar pràctiques professionals per Europa!

Les pràctiques professionals en el marc del programa Erasmus+ Vocational Education and Training, donen l’oportunitat per què estudiants de formació professional de grau mitjà i grau superior, puguin realitzar unes pràctiques professionals en un altre país Europeu.
La FCV dona suport a diferents escoles, instituts i centres de formació professional, d’arreu de Catalunya, per organitzar les mobilitats.
En concret, ens encarreguem d’organitzar el viatge i d’establir el contacte amb diferents socis europeus de confiança, per tal de tenir enllestit els llocs de pràctiques, l’allotjament, transports, activitats culturals (si s’escau) i el suport personal, pels i les estudiants, durant el períodes de pràctiques.
Aquest servei és especialment útil per aquells centres que volen donar l’oportunitat i enviar estudiants de FP a realitzar unes pràctiques professionals, però que no poden assumir la feina de gestionar la logística i llocs de pràctiques a l’estranger, no tenen una xarxa de contactes europeus establerta o que simplement, prefereixen delegar l’organització de les pràctiques a una altra entitat.
Ens adaptem a les necessitats de cada centre, així com als països de destinació escollits, duració de les mobilitats i dates d’inici i finalització de l’estada.
Tens dubtes? T’agradaria rebre més informació?
Posat en contacte amb nosaltres a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat o al 934124493