Non-formal Educators for City Development

ORGANITZACIÓ D´ACOLLIDA:  Inpro

PERÍODE: dates flexibles

ON: Rzeszów, Polonia

BREU DESCRIPCIÓ:

En 2014, un grup de pals mundans agrupats per establir INPRO a la ciutat encantadora de Rzeszów, el cor de la regió de Podkarpackie de Polònia. Aquesta iniciativa va ser nascuda d’una passió compartida per a la col·laboració i l’impuls a
fer un impacte global..

L’objectiu de l’entitat és fer creure a la gent que iniciatives internacionals porten valor afegit i progrés al desenvolupament d’una comunitat.

INFOPACK

TASQUES DEL PARTICIPANT:

Com a voluntari a l’INPRO, tindràs un paper important com a ajudant en tallers i projectes, organitzant esdeveniments, promoció d’activitats, assistència a tasques d’oficina i mantenir l’espai d’oficines i albergs. Tindràs una oportunitat per viure de prop la vida polonesa, conèixer als joves locals, involucrar-se en la seva educació i establir connexions duraderes. Si estàs interessat a organitzar esdeveniments, edificis, comunitats, o utilitzar eines digitals per arribar, hi ha un lloc per a tu aquí.

PERFIL DEL PARTICIPANT:

Persones majors de 18 anys, que no hagi fet un CES abans, interessada en el tema del projecte i disposada a emprendre la gran aventura de ser un voluntari europeu.

Busquem una persona jove responsable i motivada per ajudar a organitzar esdeveniments. S’aprecia l’ajuda en fotografia, gestió de xarxes socials, gestió d’esdeveniments, acompanyament de grups en excursions i participació en activitats socials o esportives. Busquem una persona oberta d’esperit, activa, amb iniciativa i amb un interès específic en temes europeus.

Totes les despeses d’allotjament, menjars, transport local, assegurança mèdica i suport lingüístic estan cobertes pel programa European Solidarity Corps de la Comissió Europea.

COM SOL·LICITAR?

Envia el teu currículum i una carta de motivació.

Envia ambdós documents a:  formacio@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en què vols participar.

La FCV enviarà totes les sol·licituds a l’organització amfitriona, que farà la selecció final dels voluntaris.

Per obtenir més informació sobre el projecte, pots enviar un correu electrònic a: 
formacio@catalunyavoluntaria.cat

Skills

Posted on

28/02/2024