EcoVenture : Exploring green bussiness in action

ORGANITZACIÓ D´ACOLLIDA:  Sfera

PERÍODE: 8 dies , 16-23 abril 2024

ON: Bitola, North Macedonia

VACANT: 2

BREU DESCRIPCIÓ:

L’Study Visit té com a objectiu proporcionar als participants una comprensió integral de l’emprenedoria verda en
Treball juvenil. Se centra a mostrar diverses empreses verdes a Macedònia del Nord que s’ha integrat amb èxit
pràctiques de sostenibilitat, posant l’accent en els seus impactes positius el medi ambient i les economies locals. Els participants també ho faran aprèn dels models de negoci verds d’èxit en partner països, adquirint coneixements sobre pràctiques pràctiques sostenibles i els reptes als quals s’enfronten. Les oportunitats de xarxa són Proporcionat per augmentar la confiança dels participants en la promoció del verd emprenedoria entre joves i pont entre teoria i aplicació al món real. L’objectiu final és: motivar els participants a aplicar aquestes idees en el seu treball i iniciar iniciatives ecològiques relacionades amb les empreses al mateix temps que fomenten reflexió sobre el profund impacte de l’emprenedoria verda en
Les persones i la comunitat. En general, els objectius tenen com a objectiu Inspirar els treballadors joves a defensar la sostenibilitat i el verd emprenedoria en les seves funcions.

INFOPACK

TASQUES DEL PARTICIPANT:

Els participants en el programa seran responsables, no només de l’assistència però també participació activa en tots els tallers i sessions. La seva participació activa és clau per a l’èxit del programa. Aquesta responsabilitat és crucial per aprofundir en la seva comprensió els temes de la visita d’estudi i assegurar que els tallers siguin interactius i contribuir significativament a l’experiència d’aprenentatge del grup.

PERFIL DEL PARTICIPANT:

Persones majors de 18 anys, que no hagi fet un CES abans, interessada en el tema del projecte i disposada a emprendre la gran aventura de ser un voluntari europeu.

Busquem una persona jove responsable i motivada per ajudar a organitzar esdeveniments. Aprecies l’ajuda en fotografia, gestió de xarxes socials, gestió d’esdeveniments, acompanyament de grups en excursions i participació en activitats socials o esportives. Busquem una persona oberta d’esperit, activa, amb iniciativa i amb un interès específic en temes europeus.

Totes les despeses d’allotjament, menjars, transport local, assegurança mèdica i suport lingüístic estan cobertes pel programa European Solidarity Corps de la Comissió Europea.

COM SOL·LICITAR?

Envia el teu currículum i una carta de motivació.

Envia ambdós documents a:  formacio@catalunyavoluntaria.cat especificant el títol del projecte en què vols participar.

La FCV enviarà totes les sol·licituds a l’organització amfitriona, que farà la selecció final dels voluntaris.

Per obtenir més informació sobre el projecte, pots enviar un correu electrònic a: 
formacio@catalunyavoluntaria.cat

Skills

Posted on

22/02/2024