Voluntariat en Casals d’estiu

Voluntariat en Casals d’estiu

Organització d’acollida: Fundacja Centrum Aktywności Twórczej

Període: un total de 8 setmanes durant el període del 17/06/2024 al 13/08/2024

On: Leszno, Polònia

Termini de presentació de sol·licituds: 06/10/2024

Breu descripció: Els voluntaris internacionals participaran en el programa de colònies d’estiu organitzat per la fundació, centrat en activitats de mig dia com ara tallers de manualitats, esports i esdeveniments culturals adaptats als nens.

Tasques dels participants: les seves responsabilitats inclouen dissenyar tallers alineats amb els talents, les habilitats i els interessos dels participants, realitzats en anglès. A més, els voluntaris prepararan presentacions culturals, activitats esportives i promouran un estil de vida saludable. També facilitaran activitats destinades a fomentar l’apreciació cultural i les tradicions mitjançant jocs i activitats artístiques. Els voluntaris, en col·laboració amb voluntaris i coordinadors a llarg termini, acolliran un festival de música i artesania per a joves. Els voluntaris poden commemorar la diversitat i els objectius compartits de l’ESC mitjançant accions rellevants. A més, els participants col·laboraran en un entorn d’oficina amb un equip divers que comprengui més. de 7 nacionalitats. Et convidem a unir-te a nosaltres.

Perfil del participant: Busquem joves voluntaris amb una disposició vibrant i enèrgica, passió per treballar amb nens i interès pel treball social. A més, busquem persones creatives o artístiques, adaptables a diversos entorns i amb ganes de conèixer el funcionament de les organitzacions no governamentals (ONG). El candidat ha de ser capaç tant de treball independent com d’esforços col·laboratius dins d’un grup, demostrant competència en la multitasca. Fem una invitació especial als Joves amb Menys Oportunitats (YPFO) perquè participin activament en aquest projecte.

Skills

Posted on

02/05/2024