Fundacja CAT’s PurrfectVibe 

Organització d’acollida: Fundacja Centrum Aktywności Twórczej

Període: un total de 56 setmanes durant el període 15/05/2024 a 11/06/2025

On:  Leszno Polònia

Sense termini de presentació de sol·licituds

Breu descripció: La Fundacja Centrum Aktywności Twórczej busca voluntaris per a la seva organització a Polònia per un període de 56 setmanes amb un equip de treball amable i divers on puguis formar part de l’aprenentatge i creixement dels joves i la gent gran, preparant activitats i experiències per al seu desenvolupament.

El projecte es desenvolupa principalment a Leszno, una ciutat històrica de l’oest de Polònia, dins de la Gran Polònia. Leszno es troba entre Wroctaw i Poznan. És famós pel club Speedway (Unia Leszno). El clima és oceànic, però estigueu preparats
temps impredictible.

Tasques dels participants: els voluntaris prepararan classes per a nens i adults, centrant-se en l’ensenyament d’idiomes en la seva pròpia llengua materna, com ara l’anglès, l’espanyol o l’italià per millorar les habilitats comunicatives. També organitzaran tallers educatius, com ara colònies de temporada com Catventures i Eurocamps per a la participació juvenil. A més, els voluntaris facilitaran petits projectes a la comunitat local, posant èmfasi en l’adaptabilitat i la realització d’idees. La representació cultural per promoure l’obertura i desafiar els estereotips és essencial. El paper també implica defensar la sostenibilitat, promoure els valors europeus i implicar els joves en projectes comunitaris. Els voluntaris es comprometen a desenvolupar mètodes innovadors per interactuar amb nens i joves. Finalment, organitzaran actes i supervisaran activitats diverses durant el festival de la Setmana Europea i el Festival CAT.

Perfil del participant: Fundacja Centrum Aktywności Twórczej busca persones amb habilitats específiques, inclosa la capacitat de treballar amb nens i joves, ensenyar idiomes com l’espanyol, l’anglès o l’italià, etc. Competència en l’edició i creació de contingut de xarxes socials, així com la capacitat produir curtmetratges, és molt desitjable. Els candidats han de ser capaços de col·laborar de manera efectiva en grup, amb interès per crear activitats relacionades amb l’ecologia o l’esport i el benestar. També es valoren les habilitats artístiques en música, art o teatre. A més, els candidats haurien de tenir interès a formar part d’un equip internacional.

Skills

Posted on

02/05/2024