#FCV10anys

El 25 d’octubre de 2017, la FCV complia 10 anys des de la seva creació. Amb aquest fet com a pretext s’han realitzat diverses accions.

El 19 de novembre es va celebrar la Festa dels 10 anys al Molí de Mar a Vilanova i la Geltrú. Esdeveniment molt especial i plantejat per tot l’equip de la FCV i que va reunir a més de 40 persones. La trobada va servir per recordar les fites més importants, reconèixer i fer homenatge de la feina feta fins al moment, compartir experiències i anècdotes, i, gaudir d’un dia en companyia de velles i noves amistats.

Durant l’any 2017, s’han renovat i creat nous materials de comunicació i promoció de l’entitat. En concret, s’han dissenyat noves targetes de visita, nou logotip i logotip dels 10 anys, nou segell i nou díptic informatiu. També es va crear el hashtag #FCV10anys.

A més, s’ha realitzat una petita recerca per tal de poder resumir la trajectòria de la FCV durant aquests 10 anys d’acció. Com a resultat, s’ha creat un document resum i s’han dissenyat uns panells hexagonals de cartó ploma que de manera visual mostren els fets més rellevants.