Estic fent el que més m’agrada al Regne Unit gràcies al programa TLNMobilicat

Hola! Em dic Ester, tinc 25 anys i sóc de Mataró. Actualment, em trobo a l’equador del programa de pràctiques a l’estranger TLNMobilicat, a Preston, Regne Unit (vaig arribar l’1 de març i marxo el 6 de juny).

Feia temps que buscava treballar amb animals i a Catalunya no trobava feina. Vaig estudiar auxiliar de veterinària i, com que ja havia viscut a l’estranger fent un Projecte de Voluntariat Europeu amb fauna salvatge a Bèlgica i com Au Pair a Suïssa, no m’ho vaig pensar dues vegades quan vaig trobar aquesta nova oportunitat!

A Preston estic treballant a una granja-escola amb adults amb discapacitat psíquica de diferents graus. El projecte consisteix a donar-los l’oportunitat d’aprendre activitats com ara cuidar animals, horticultura, fusteria i pintura. La veritat és que és agradable treballar amb ells ja que sempre estan alegres i posen molt d’esforç i il·lusió en tot allò que fan. La granja està entre muntanyes i prats, cosa que també agraeixo molt.

Aquesta experiència de pràctiques a l’estranger la faig juntament amb altres 10 joves de Catalunya, amb qui convisc a una residència d’estudiants i hi comparteixo molts moments. Som molt diferents entre nosaltres, la qual cosa fa que estiguem aprenent diferents valors i maneres de veure les coses, i sempre ens ajudem els uns als altres a millorar.

La ciutat de Preston és petita però està prou bé i ben comunicada per anar en transport públic a ciutats com Blackpool, Manchester, Liverpool… I encara que pot estar dies plovent i sense Sol, també hi ha setmanes bones i el verd del país és fantàstic.

Sense dubte repetiria l’experiència!

Ester – Participant del programa TLNMobilicat a Preston, Regne Unit

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies