TANZ DIE TOLERANZ

NOM DEL PROJECTA: TANZ DIE TOLERANZ

ORGANITZACIÓ D’ACOLLIMENT: Grenzenlos dins del programa MELANGE.

PERÍODE: 01.05.2024 – 31.03.2025 (11 mesos)

A ON: Viena, Àustria

DATA LÍMIT DE SOL·LICITUD: 17.01.2024

BREU DESCRIPCIÓ

Càritas de l’Arquidiòcesi de Viena ofereix una posició de treball artístic intercultural i inclusiu que permet noves formes de trobada entre les persones. La missió de Tanz die Toleranz és permetre que totes les persones, independentment del seu talent i experiència, edat i gènere, color de pell, religió, ètnia o origen social, accedeixin i participin a l’art i la cultura. La dansa connecta a través de barreres socials, culturals i lingüístiques. El mitjà de la dansa obre noves possibilitats de comunicació i sentit de pertinença.

En participar en processos artístics mitjançant projectes especialment dissenyats, els participants tenen l’oportunitat de desenvolupar el seu potencial creatiu i artístic. L’exploració de la coreografia i el moviment en el temps i l’espai serveix com a eina d’inclusió social. L’intens intercanvi a les sales d’assaig contraresta els prejudicis i serveix com un incentiu positiu per fer front activament als reptes dels esdeveniments sociopolítics actuals, com l’augment de les migracions i els moviments de refugiats.

Els mètodes de treball i els conceptes dels diferents projectes a la interfície entre l’art i les qüestions socials s’examinen críticament i es reflexionen en un procés de desenvolupament continu. L’objectiu és crear un marc on es promogui la diversitat de formes culturals d’expressió, interacció, suport mutu i oportunitats de participació.

Perfil del voluntari i procés de selecció

Els sol·licitants han d’estar motivats per treballar i estar interessats en la dansa, unint persones de diferents edats, gèneres, ètnies, religions, orígens socials, etc. a través de la dansa. No calen coneixements ni habilitats prèvies. Serà un avantatge si teniu coneixements bàsics d’alemany, anglès o espanyol, però no és un requisit indispensable. Animem especialment als joves amb menys oportunitats a postular-se al nostre projecte!

Procediment de sol·licitud

Aquest projecte del Cos Europeu de Solidaritat (CES) a Viena està coordinat per l’associació Grenzenlos dins del programa MELANGE. Si vols presentar la teva candidatura a aquest projecte, omple el formulari de sol·licitud de Melange i envia’l juntament amb el teu curriculum vitae i carta de motivació a voluntariat@catalunyavoluntaria.cat

Indiqueu el nom del projecte ESC ‘TANZ DIE TOLERANZ’ a l’assumpte del vostre correu electrònic.

Important: els candidats han de seguir el procediment de sol·licitud de Melange i enviar els documents de sol·licitud abans de la data límit de presentació: 17.01.2024.

Per obtenir més informació, visiteu www.melange.wien

Skills

Posted on

03/01/2024