BASEBALLSCHULE

NOM DEL PROJECTE: BASEBALLSCHULE

ORGANITZACIÓ d’acollida: Grenzenlos.

PERÍODE: 01.05.2024 – 31.03.2025 (11 mesos)

A ON?:  Viena, Àustria

DATA LÍMIT DE SOL·LICITUD: 17.01.2024

DESCRIPCIÓ:

www.baseballschule.at

Baseball-Schule Wien és una entitat sense ànim de lucre de Viena que promou l’exercici i la salut de l’infància i de la gent jove, de 4 a 16 anys, fent servir eines innovadores com el beisbol i encoratjant la participació i els reptes.

El nostre lema és “Llibertat per actuar!”, que vol dir donar la llibertat de realitzar-se, tant en l’esport com en la vida. Les habilitats i competències que nens i joves aprenen a l’entitat són per tenir una mentalitat saludable, positiva, i, d’aquesta manera, obrir les portes a un futur amb llibertat d’actuar i viure de forma autònoma. Apliquem els nostres mètodes de coaching positiu per ajudar a augmentar punts forts com són l’optimisme, el benestar i la resiliència.

Des del 2019, l’escola de beisbol ha ensenyat a més de 8500 nens. L’any 2022 ha organitzat 17 festivals esportius per escoles, participat en tornejos internacionals a Itàlia i Croàcia, celebrat dos grans esdeveniments esportius amb més de 100 persones assistents en cadascun. En el tercer any d’existència tenim col·laboracions institucionals amb Austràlia, Itàlia, Eslovènia, Alemanya, Polònia i els EUA. Col·laborem amb dues universitats en projectes de recerca, així com amb una cadena de televisió austríaca i la Fundació Austríaca per a la Innovació Educativa.

La diversitat sempre és una manera d’enfortir l’equip, i esperem incloure una persona voluntària del Cos Europeu de Solidaritat al nostre equip!

Activitats proposades per a voluntaris

Com a voluntari/a, la tasca és al costat dels entrenadors, donat suport amb els projectes i col·laboracions amb escoles, llars d’infants i institucions socials, així com amb diversos actes al llarg de l’any. Les tasques inclouen donar suport al treball administratiu i ajudar en la preparació i gestió de projectes, màrqueting i comunicació i l’assistència en activitats i esdeveniments esportius.

Perfil del voluntari i procés de selecció

Els sol·licitants han d’estar motivats per treballar amb nens i tenir interès pels esports, la gestió de projectes i la comunicació. 

No es requereixen coneixements ni habilitats prèvies. Serà avantatge si tens coneixements bàsics d’alemany, anglès o espanyol, però no és un requisit. Animem especialment les persones joves amb menys oportunitats a presentar-se al nostre projecte!

Procediment de sol·licitud

Aquest projecte del Cos Europeu de Solidaritat (ESC) a Viena està coordinat per l’associació Grenzenlos dins del programa MELANGE. Si vols presentar la teva candidatura a aquest projecte, omple el formulari de sol·licitud de
Melange
i envia’l juntament amb el teu currículum vitae i carta de motivació a voluntariat@catalunyavoluntaria.cat

Si us plau, indiqueu el nom del projecte ESC ‘Baseballschule’, a l’assumpte del vostre correu electrònic.

Important: les persones candidats han de seguir el procediment de sol·licitud de Melange i enviar els documents de
sol·licitud abans del data límit de presentació: 17.01.2024.

Per obtenir més informació, visiteu www.melange.wien

Skills

Posted on

03/01/2024