Personal Branding 4EUth Entrepreneurship

personal-branding (2)De l’1 al 9 d’agost va tindre lloc l’intercanvi juvenil “Emprenedors creant la seva marca personal” – Personal Branding for Youth Entrepreneurship-, activitat que va reunir a Vilanova i la Geltrú a 21 joves de Grècia, Romania, Polònia i Catalunya de 18 a 25 anys amb interès per esdevenir emprenedors.

L’objectiu principal de l’activitat va ser, precisament, descobrir i practicar les capacitats que tenen les persones emprenedores: lideratge, autoconeixement, competències comunicatives, digitals, interculturals, cíviques, etc.

personal-brandingEls participants van poder conèixer diversos mètodes de la formació no reglada, útils per desenvolupar aquelles habilitats i actituds que més ajuden en el moment d’accedir a una feina i, fins i tot, per a  crear una feina pròpia. També van descobrir  tècniques de gestió de projectes que ajuden a posar en pràctica les pròpies idees i a desenvolupar noves iniciatives amb impacte social i amb dimensió europea.

L’intercanvi forma part del projecte internacional ‘Personal Branding’ ‘Creant la marca personal’, del qual la Fundació Catalunya Voluntària és promotor des del seu inici, per donar respostes a la  manca de capacitats de les persones joves i, també, a la manca d’ oportunitats per accedir al món laboral. El seu  focus és crear espais privilegiats pel desenvolupament de nous interessos i capacitats i per a l’ intercanvi d’experiències.

personal-branding-globalprojectPer participar en l’intercanvi calia tenir entre 18 i 25 anys (inclosos), ser resident a Catalunya, voler participar en les activitats i tenir un coneixement bàsic d’anglès. Els participants seleccionats van tindre totes les despeses cobertes gràcies al suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea.

Aquí trobaràs el blog i el programa de l’intercanvi. Per a més informació també pots enviar un email a: projectes@catalunyavoluntaria.cat

Resultats del projecte!

Skills

Posted on

19/06/2015