Famílies per Famílies

Projecte pilot de voluntariat intergeneracional

L’actual situació de crisi requereix que s’impulsin programes específics que donin respostes a les necessitats de les famílies que més pateixen els seus efectes. Les famílies que resisteixen, més enllà de participar en campanyes solidàries puntuals, també poden fer costat a altres famílies de forma permanent mitjançant actuacions ben planificades i orientades a la superació de les dificultats en que es troben.

El projecte pilot Famílies per Famílies és una resposta solidària que va néixer l’any 2013, amb l’objectiu de fer front a la crisi econòmica i a l’aïllament social on persones i famílies, amb el suport dels seus municipis, van crear noves xarxes socials de suport i de cohesió comunitària. El projecte va promoure el desenvolupament de la infancia, l’adolescència i de persones en edat adulta que es troben en situació de vulnerabilitat social mitjançant el treball organitzat dut a terme per famílies, l’escola i la comunitat.

La direcció tècnica del projecte es va dur a terme des de la FCV, amb la coordinació de ITER-BSO Serveis de Consultoria Benestar i Salut.

Per a més informació  i per conèixer les històries dels seus participants, us animem a consultar el blog!

Skills

Posted on

07/02/2015