Personal Branding

Amics i amigues! He tingut la sort de viure una de les experiències més enriquidores gràcies a la Fundació Catalunya Voluntària i al programa d’ERASMUS+. El dia 5 d’octubre va començar el meu trepidant viatge cap al cor de Transilvània a la nominada i guanyadora Capital Europea de Joventut del 2015, Cluj Napoca, la ciutat uTCPersonalBranding (3)niversitària per excel·lència de Romania. Una ciutat plena de vida i de joves buscant un futur millor. Allà vam tindre la gran sort de participar en un curs de “Personal Branding”, amb la intenció de desenvolupar el nostre coneixement sobre nosaltres mateixos i com reflectir la nostra imatge davant el món.

La experiència la vaig compartir amb 19 companys més, de països com Itàlia, Croàcia, Xipre, Polònia o Romania. La amistat que es va crear entre nosaltres va ser alguna cosa fruit de la il·lusió i les ganes de compartir, de seguida vàrem estar parlant de coses profundes i importants de la vida. Tothom aportava alguna cosa realment interessant, i els dies s’emplenaven de rialles i bons moments. Els dies van ser intensos i plens d’aprenentatge, teníem tallers durant tot el dia fins a la tarda i teníem la sort d’estar allotjats a un bon hotel de la ciutat, el qual estava molt a prop de la universitat on rebíem aquests grans coneixements.

TCPersonalBranding (2)Vàrem fer coses tan interessants com definir la nostra feina ideal, saber quins són els nostres valors, buscar les nostres millors qualitats. I ens van donar eines per poder treballar amb la millor imatge de nosaltres mateixos. També varen rebre consells sobre com fer un currículum creatiu, o com preparar un esdeveniment o una entrevista de feina.

Ens tenien preparades grans sorpreses com la visita de grans professionals del món laboral que ens van orientar amb la seva experiència. Ens varem torna uns treballadors per la joventut i uns ciutadans actius. Tots plegats intentàvem trobar un pla d’acció per lluitar contra l’atur al nostre país d’origen.

Gràcies a grans voluntaris de la ciutat vàrem poder descobrir-la de nit i van anar als millors pubs i clubs per gaudir del nostre temps lliure. Aquesta experiència va ser màgica i enriquidora i li recomano a tothom.

Ruben.