Journey to Your Happiness

Un viatge a l’autoconeixement i les relacions humanes en un entorn natural privilegiat.

Vint-i-quatre persones de sis nacionalitats diferents ens trobem a Pedoulas (Xipre) i comencem a conèixer-nos entre nosaltres i a nosaltres mateixos, a través d’activitats com l’esport, la introspecció, el ball, la pintura, el joc…

Després de tot aquest treball, arriba un dels moments més esperats, la preparació de l’esdeveniment a Nicòsia. Entre tots decidim quines accions farem a la capital de Xipre per compartir els nostres aprenentatges i una de les accions guanyadores va ser el “Free Hugs”.

També vam decidir preparar un cartell per a cada una de les lletres del nom del projecte “Journey to Your Happiness”. D’aquesta manera donàvem a conèixer el nostre projecte i el programa Erasmus+.

Durant l’esdeveniment a Nicòsia, cada membre de l’equip va portar un dels cartells i finalment ens vam fer la foto estrella del dia.

Tot l’equip unit per una mateixa causa; compartir la felicitat amb els habitants de Nicòsia tant de la part greca com de la part turca, perquè la felicitat no entén de fronteres ni de banderes.

Perquè tothom pugui conèixer una mica tot el que vam aprendre durant aquells dies, volem compartir alguns dels materials i eines que ens van descobrir les formadores de la formació:

Sara Cobos i Judit Barberà