Nacions Unides reconeix el valor de la participació juvenil en la promoció de la pau.

La Fundació Catalunya Voluntària -FCV organitza el proper 8 de maig una jornada de formació i d’intercanvi dedicada a líders, activistes i representants d’entitats no lucratives catalanes.

El tema de la jornada és la Resolució 2250/2015 del Consell de Seguretat de les Nacions Unides, dedicada a la Joventut, la Pau i la Seguretat en el món.

Dedicarem la jornada a conèixer els continguts de la primera resolució que reconeix el paper positiu que les persones joves han de jugar en la promoció de la pau i seguretat des d’una perspectiva global, que protegeix i ofereix seguretat a joves víctimes de la violència i que parla de temes tan rellevants com són l’educació o la protecció dels drets humans. Al llarg del dia analitzarem com el document esmentat pot ajudar-nos a superar els molts obstacles que impedeixen a les persones joves formar part de les iniciatives per a la construcció de la pau des de diversos punts de vista i intercanviarem idees sobre noves accions per la seva posada en pràctica en el marc d’un plà d’acció.

A la jornada participaran representants de diverses entitats no lucratives catalanes, com la Xarxa de Convivència i AZAHARA, de Roses, i espanyoles, com ASTREA ONG, de Madrid o l’Associació Azarquiel, de Sevilla.

Si vols participar en la jornada, esperem rebre la teva fitxa de registre.

Recomanem completar la fitxa el més aviat possible. Només podem oferir 15 places.

La participació a la jornada és gratuïta.

Data: dimarts, 8 de maig, de 10:00 a 14:00 i de 15:00 a 19.30 h

Lloc: aula 2- Primera planta. Casa del Mar, C / Albareda 1-13, 1r pis, Barcelona

Realitzat amb el suport de la xarxa espanyola de la Fundació Anna Lindh.

Per a més informació descarrega la fitxa informativa i el pòster.