El I Fòrum Internacional ‘Voluntariat en el món àrab – Reptes i oportunitats’, organitzat per la Fundació Catalunya Voluntària-FCV, acollirà una fira d’entitats sobre el voluntariat en països del món àrab. Serà una bona oportunitat per descobrir projectes concrets a la regió àrab i es durà a terme a la Casa del Mar (Barcelona) el proper 2 de maig de 10:00 a 13:00 hores.

Durant l’esdeveniment, líders d’ONG del món àrab podran conèixer a representants de consells juvenils locals i nacionals i d’altres ONGs catalanes. A més, tindran la possibilitat de reunir-se amb joves interessats a realitzar activitats de voluntariat en els països àrabs així com de presentar el seu país i els projectes particulars que estan desenvolupant en aquest moment. És realment una oportunitat increïble de crear noves relacions amb organitzacions juvenils i també amb joves que estiguin interessats a fer un voluntariat en aquesta regió, participant en projectes voluntaris d’acord amb els seus interessos i competències.

En aquest sentit, la FCV vol convidar a aquest esdeveniment a totes aquelles persones interessades a realitzar un voluntariat a la regió àrab o en conèixer en profunditat les oportunitats específiques d’acció.

Per a més informació i detalls sobre el programa del fòrum, consulteu el programa d’activitats. Per registrar-se a les activitats de la fira d’entitats, si us plau completeu el formulari de registre en línia.