European Solidarity Corps Stakeholder Forum

Dimecres 12 d’abril, la Lorena Gaona en representació de la FCV, va participar al “European Solidarity Corps Stakeholder Forum” que es va dur a terme a la representació de Comissió Europea, a Brussel·les, Bèlgica.

L’esdeveniment va ser la primera presentació oficial del nou programa Cos Europeu de Solidaritat -CES i va reunir a diferents representats d’entitats sense ànim de lucre y treballadors juvenils de sectors molt diferents d’arreu d’Europa.

El CES està previst que comenci a funcionar a partir de l’any 2018, i està generant força debat, doncs sembla ser que substituirà al ja conegut Servei Voluntari Europeu –SVE en un futur.

El programa encara està obert a modificacions, doncs tal i com van transmetre, encara queda molta feina per fer i molts detalls per acabar de definir.

L’objectiu de la trobada era donar l’oportunitat a que els i les participants poguéssim fer propostes de com hauria de ser i com no hauria de ser el nou programa CES.

Durant l’esdeveniment es van constituir 3 grups de treball, en concret la Lorena, va participar en el grup  per debatre com hauria de ser el programa per ser atractiu per als joves i per a les entitats.

Podeu consultar més informació del esdeveniment fent clic aquí.