La Fundació Catalunya Voluntària-FCV es complau de compartir més informació sobre el I Fòrum Internacional ‘Voluntariat en el món àrab: Reptes i oportunitats’. Un dels esdeveniments més destacats de la trobada serà, de fet, la conferència institucional ‘Reptes comuns per al desenvolupament del voluntariat en el món àrab‘, la qual tindrà lloc el dia 3 de maig al Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta conferència institucional té com a objectiu identificar els principals reptes a què s’enfronta el voluntariat a la regió àrab, i en concret, oferir informació i suport per a crear noves relacions sòlides i duradores per a una futura col·laboració entre entitats de la regió àrab i Europa. Al terme d’aquesta conferència també està previst fer una declaració per donar suport a la institucionalització del voluntariat a la regió àrab.

A més de les organitzacions participants de la regió àrab, la FCV ha convidat a representants de diferents institucions locals i organitzacions internacionals.

La Fundació Catalunya Voluntària, entitat que compta amb més de 10 anys d’experiència en l’organització de cursos, seminaris i conferències internacionals, està molt satisfeta de poder organitzar i promoure el primer fòrum a Europa d’aquestes característiques. L’equip de la FCV confia que aquest fòrum àrab sigui un gran pas cap a nous intercanvis i associacions entre les dues regions, no només pel que fa a la institucionalització del voluntariat a la regió àrab, sinó també per brindar l’oportunitat a joves catalans que vulguin participar en l’acció de voluntariat a la regió àrab.

Per a més informació i detalls sobre el programa del fòrum, podeu consultar el programa oficial.