Vols fer un voluntariat per la pau a Barcelona?

Vols formar part d’iniciatives per promoure la pau a Barcelona? Vols col·laborar en l’organització de noves activitats i projectes de sensibilització i de formació?

A la Fundació Catalunya Voluntària-FCV, estem cercant de forma continuada l’ajut de persones joves i adultes que vulguin realitzar accions solidàries per millorar el seu entorn i que puguin dedicar part del seu temps a formar part d’un equip i crear noves activitats educatives, socials, culturals i de transformació.

Si vols guanyar experiència en el tercer sector i descobrir la utilitat de la metodologia no reglada i intercultural, si vols conèixer el valor de l’educació per la pau… són moltes les activitats que estem organitzant a la FCV, i és per això que podem oferir diverses oportunitats de col·laborar, realitzant campanyes i accions d’incidència, facilitant tallers,  creant nous materials, mediant i interpretant cultures, etc.

Estem molt contents d’haver rebut un petit suport de l’Ajuntament de Barcelona pel projecte Voluntariat Actiu per la Pau Multicultural. Són 1500€ que ens ajudaran, durant 9 mesos, a donar suport a totes les persones que facin el seu voluntariat en accions del programa Clam per la Pau de la FCV.

Realitzar un voluntariat a la FCV inclou la signatura del compromís de voluntariat així com rebre el suport d’una persona, responsable d’oferir la informació, formació i seguiment necessari perquè el teu voluntariat esdevingui també una oportunitat de formació continuada.

Prioritzem l’acollida de persones joves majors de 18 anys de nacionalitat extracomunitària, perquè ens ajudin promoure noves accions de voluntariat i de formació en associació amb els nostres col·legues d’Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina. En aquests moments cerquem, concretament, a persones que puguin interpretar i comunicar-se en àrab i que tinguin coneixement tant de l’anglès com del francès.

Si pots dedicar una mica del teu temps a promoure accions per la pau, vols fer una entrevista a la FCV o vols més informació, no dubtis en enviar-nos un correu electrònic a pau@catalunyavoluntaria.cat.