El cap de setmana del 22-25 de febrer va tenir lloc la reunió preparatòria de Class Privilege, l’intercanvi juvenil que tindrà lloc a principis d’abril a Vilanova i la Geltrú, i que va comptar amb la participació de joves de Lituània, Països Baixos, Romania, Irlanda i Catalunya.

En total, deu participants del programa ens vam reunir per debatre i definir els objectius específics, les nostres expectatives i per ultimar els preparatius abans que engegui l’intercanvi. Va ser un cap de setmana molt productiu, on també vam poder gaudir del clima mediterrani i les platges de Vilanova i la Geltrú. Un dia, fins i tot, ens vam despertar a temps per veure sortir el Sol!

Cada cop queda menys perquè comenci l’intercanvi, que es realitzarà del 30 de març al 7 d’abril, i ara ja ho tenim tot a punt, començant per la motivació! Tenim moltes ganes d’obrir aquest espai per parlar dels nostres privilegis i debatre sobre què podem fer per tal d’actuar davant de situacions d’injustícia.

Aquest intercanvi serà l’últim del Privilege Programme, un cicle que ha consistit en tres intercanvis que parlen sobre la interseccionalitat i els privilegis. Al desembre va tenir lloc l’intercanvi de Privilegi d’Origen, al març el de Privilegi de Gènere i, per últim, tindrà lloc el de Privilegi de Classe.

Tu també vols participar? Escriu un email a info@catalunyavoluntaria.cat.