Tallers ‘Crea la teva marca personal i sigues un emprenedor social’

Personal Branding for Youth Entrepreneurship

La generació més jove d’adults (de 18 a 25 anys) es descriu sovint com la “generació sense feina”, fet que se sustenta en les dades oficials, que mostren que un de cada dos joves d’aquesta edat està a l’atur. Aquesta situació afecta a la situació econòmica i social, augmentant el nombre de persones joves en situació de risc d’exclusió social i pobresa.
A més de la falta d’ocupació, aquesta generació no ha tingut l’oportunitat d’aprendre ni de posar en pràctica una sèrie d’habilitats i actituds que diversos estudis valoren com les més rellevants per trobar feina avui en dia, com ara són l’autoconeixement, la iniciativa, competències digitals, competències en les què es centraran els tallers, que també oferiran eines útils per desenvolupar una iniciativa empresarial i d’emprenedoria social pròpia, cercant informació sobre altres iniciatives i oportunitats de finançament i explorant el camí de transformar una idea en un negoci.
La FCV convida a totes aquelles persones interessades a participar en els 4 tallers a omplir el formulari en línea.
Els tallers són gratuïts i tindran lloc tots els dimecres de setembre a partir del dia 9 a les 18:00, a la Casa del Mar (C/Albareda 1-13, Barcelona). Us recomanem apuntar-vos el més aviat possible. Hi ha poques places.

Els dos únics requisits per participar són tenir no més de 30 anys i tenir un coneixement bàsic/mitjà d’anglès, llengua en la que tindran lloc els tallers.