Què és la resistència no violenta?

Vols saber més sobre què és la resistència no violenta i com pots ajudar a lluitar pel canvi social i la justícia en les nostres societats? Vine i aprén sobre la resistència no violenta a través dels esdeveniments històrics únics que van tenir lloc durant el moviment d’independència d’Estònia, anomenat la Revolució Cantada.

La Fundació Catalunya Voluntària organitza, en col·laboració amb l’Associació Nexes Interculturals de Joves per Europa, un taller informatiu que tindrà lloc el 17 de juliol a les 17:00 i durarà una hora i mitja, durant el qual es proporcionarà informació sobre la història del moviment d’independència d’Estònia i com els estonians/es van utilitzar el seu patrimoni cultural per dur a terme un moviment estratègic no violent, que va ajudar a aconseguir la independència de la República d’Estònia.

Vine i comparteix els teus pensaments i la teva visió! Oportunitat per aprendre dels i les altres participants sobre com podem ser actius en les nostres comunitats per promoure i defensar els drets humans, la democràcia, la llibertat i la justícia i provocar un canvi social per construir societats més pacífiques.

Les places són limitades, confirma assistència en aquest enllaç.

Més info: projectes.pau@catalunyavoluntaria.cat