Del 26 de febrer a l’1 de març va tenir lloc el kick-off meeting del nou projecte de llarga durada en el qual col·labora la FCV. Coordinat per l’entitat de Geòrgia Academy for Peace and Development, ‘Empower for Change’ és un projecte en el qual també participen l’entitat italiana Sikanie, l’austríaca Jugendzentrum Perg i la Fundació Catalunya Voluntària-FCV, conjuntament amb els ajuntaments de quatre municipis del país.

L’objectiu és enfortir les capacitats de les estructures locals per tal de crear processos participatius, creant sinèrgies amb entitats internacionals. D’aquesta manera, es volen desenvolupar projectes que promoguin la ciutadania activa i la participació juvenil a través del desenvolupament de competències i de la cooperació entre la joventut georgiana i les autoritats locals.

Tot això s’assolirà en un projecte d’una durada de dos anys, començant per aquesta primera reunió on es van acordar les estratègies de comunicació, les dates i els últims detalls abans de començar aquesta aventura. Durant aquest dos anys, tindran lloc una formació internacional i dos seminaris internacionals. A mésla FCV acollirà a més de 10 autoritats locals per tal d’ensenyar exemples pràctics de com millorar la col·laboració entre entitats, municipis i joventut; també a sis persones per un job-shadowing; i, per últim, es faran activitats de difusió i un esdeveniment final per veure’n els resultats.

En quasevol cas, estem impacients de començar i de compartir amb vosaltres tot el procés. Per a més informació, o si vols col·laborar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a info@catalunyavoluntaria.cat.