Primera formació a la sortida de l’any!

Dijous 21 de gener va tenir lloc la primera formació a la sortida de l’any! amb la participació de 4 persones seleccionades per a ser voluntaris/es europeus, en el marc del programa Servei Voluntari Europeu –Erasmus+ de la Comissió Europea, que en poques setmanes comencen els seus projectes de SVE en entitats no lucratives i d’acció social de 3 països arreu d’Europa: Suècia, Bulgària i Finlàndia.

La formació va servir per resoldre els darrers dubtes i entendre una mica millor quins són els principals reptes i oportunitats que suposa l’experiència de fer un SVE. Vam dedicar tota la tarda a informar sobre les condicions del programa i elements més característics de l’acció SVE, de les competències que poden desenvolupar, del tipus de problemes i conflictes amb els quals es poden trobar (i com prevenir-los i/o solucionar-los), el xoc cultural, etc.

La formació va crear un espai de trobada i d’intercanvi d’informació pràctica i consells entre tots els assistents i que ja són voluntaris europeus!

Desitgem un fantàstic SVE a tots i totes!