L’intercanvi tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú del 19 al 27 de maig i reunirà 20 joves de diferents països

Aquest dissabte 19 de maig comença l’intercanvi juvenil “Start the Cha(i)nge” a Vilanova i la Geltrú, amb un total de 20 nois i noies. El projecte pretén ajudar als joves a tenir iniciativa per ser part activa del canvi a nivell personal, local i social. Els participants conviuran durant 9 dies seguits fent activitats, tallers, jocs, debats i dinàmiques, amb l’objectiu que tots s’ajudin mútuament a mostrar el seu potencial creatiu, d’expressió, comunicació i aprenentatge.

L’intercanvi l’organitza la Fundació Catalunya Voluntària conjuntament amb les entitats Minte Forte Association, System & Generation Association i RJOS ‘Apvalus Stalas’. També compta amb el suport del programa Erasmus+. S’han inscrit joves residents a Catalunya, d’entre 18 a 25 anys, i participants de Lituània, Romania i Turquia. Aquest grup multicultural de 20 joves serà liderat per quatre caps de  grup dels països participants, que ja ho tenen tot preparat perquè l’experiència resulti profitosa i enriquidora per tots plegats.

“Start the Cha(i)nge” espera ser un intercanvi juvenil que potenciï el canvi a tres nivells: personal, grupal i social. Seran 9 dies intensos d’aprendre a conèixer-se i estimar-se a un mateix per tal de ser capaç de treballar bé en equip i aconseguir el canvi a gran escala, a la vegada que es passa una bona estona i es comparteixen diferents cultures.

Us hi esperem!