Hola Barcelona! Hola Catalunya!

svemarija3En primer lloc em presento: em dic Marija (pronunciat Maria- he d’explicar això sempre) ! Sóc de Montenegro, un país petit però bell en els Balcans occidentals, amb frontera amb Sèrbia, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia i Albània.

Tinc tantes coses a la ment sobre el meu SVE, que de vegades no tinc paraules suficients per descriure el feliç que estic tenint l’oportunitat de passar 8 mesos aquí, en aquesta ciutat, envoltat de grans persones- ho heu de viure per sentir-ho!

Al gener va començar la meva vida en una nova ciutat … i no en qualsevol, sinó en la que tothom desitja despertar almenys una vegada a la vida: Barcelona! I no només això, també he de dir que només Barcelona ja té més habitants que el meu país- Montenegro (620.000)!svemarija

La nit en què vaig arribar vaig saber que la gloriosa Sagrada Família estava a la cantonada del meu nou apartament. Tot va ser màgic des del principi. Carrers llargs i amples, terrasses decorades, teulades increïbles, molta gent interessant que m’envoltava. L’aventura estava a punt de començar, i amb un gran estil! L’aire olorant tan diferent va fer que el meu cor bategués més ràpid i l’adrenalina corregués per les meves venes, mentre que la sensació d’alguna cosa gran i bella m’aclaparava. Això va ser Espanya entrant en la meva vida per primera vegada.

Barcelona és una ciutat molt més gran de la ciutat on jo visc, així que vaig trigar un temps fins que em vaig acostumar a les presses de la ciutat, el metro i tants monuments culturals i turistes. Totes les persones que he conegut fins ara són càlides, amables i servicials, i els meus companys de feina em van acceptar com un dels seus. Et fa sentir com a casa. svemarija2Et fa sentir com si sempre hagués caminat aquests carrers i respirat aquest aire.

Estic molt entusiasmada sobre les meves tasques a la FCV! El procés d’aprenentatge s’ha iniciat amb un gran suport del meu equip encantador! Aprenent castellà, preparant el meu primer esdeveniment i moltes altres coses!

Pd. Si esteu interessats en saber més sobre Montenegro, seguiu les nostres actualitzacions perquè molt aviat farem un esdeveniment al respecte!

Marija

Pd2. Aquí, a la Plataforma de Difusió del programa Erasmus+, pots trobar els detalls de la meva projecte!