Final del taller “Parlons Français!”

El 27 de Juny vaig quedar per última vegada amb els meus estimats “estudiants” del taller de converses en francès. Després de dos mesos de trobades regulars, vam fer l’última quedada al bonic Laberint d’Horta.

Com a voluntària a la Fundació Catalunya Voluntària, havia d’organitzar un taller per compartir les meves habilitats amb la població local i, pel fet que sóc de França, vaig decidir fer un taller de conversa en francès per difondre el meu idioma.

L’objectiu del taller era permetre als joves de Barcelona, amb un nivell A2-B1, practicar francès i millorar les seves habilitats de manera informal. També volia que ens trobéssim en diferents llocs de Barcelona per no estar tancats en una aula.

Al principi, tenia una mica de por: era la primera vegada que organitzava un taller. També tenia por de no ser prou bona per mantenir l’interès d’un grup de persones i aconseguir que volguessin tornar cada setmana durant un mes

Al final, vaig conèixer a set joves d’entre 18 i 30 anys, que venien tots els dimecres durant 1 hora i 30 minuts, durant dos mesos. I realment ho vaig gaudir! Va ser l’oportunitat de compartir el meu idioma i cultura, conèixer gent nova, crear vincles i ajudar a altres a millorar les seves pròpies competències lingüístiques.

Vaig estar trista al final de l’última sessió, però com diem a França: “Ce n’est qu’un au revoir!”

Jade

Tens preguntes? Envia'ns un missatge
×
Open chat