PREGUNTES FREQÜENTS

Aquí trobaràs materials que et poden ser d’utilitat, així com resposta a dubtes i preguntes freqüents.

 

Voluntariat

Per què la FCV promou el voluntariat? Perquè podem esmentar milers de raons per promoure el voluntariat.
Segueix llegint…

 

 

Val la pena realitzar un voluntariat? Ser voluntari/a és una oportunitat per socialitzar-se i fer amistats; per desenvolupar nous interessos i inquietuds i per guanyar experiències útils per un futur professional.
Segueix llegint…

 

 

Per què la FCV promou el voluntariat juvenil de forma prioritària? Perquè considera que el voluntariat realitzat per persones joves té sempre un valor afegit, per les entitats, pel conjunt de la societat i pels propis joves.
Segueix llegint…

 

 

Quins són els elements d’èxit del voluntariat educatiu? La FCV dota els seus programes de voluntariat/servei voluntari d’una dimensió d’aprenentatge emprant els mètodes de l’educació no reglada.
Segueix llegint…

 

 

Vols fer un voluntariat i no saps per on començar? Perquè tothom ha de tenir l’oportunitat de ser voluntari/a  i de realitzar accions amb un impacte positiu en el seu entorn.
Segueix llegint…

 

Educació no formal

Quines són les diferències entre la formació reglada i la formació no reglada? Una definició de la formació no reglada-FNR: “Tota activitat formativa, organitzada i sistemàtica, realitzada fora del marc de l’àmbit oficial, per facilitar determinades classes d’aprenentatge a subgrups particulars de la població”. Segueix llegint…