L’Alice, voluntària  de la FCV, ens explica la seva experiència a l’avaluació intermitja:

Del 10 al 14 de juny vaig assistir al seminari d’avaluació intermitja a Mollina (Màlaga), Andalusia, activitat destinada a totes les persones voluntàries que estan realitzant els seus projectes de voluntariat europeu (CES) a Espanya actualment.

El seminari, lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències, va consistir en diverses sessions en petits grups de treball. Hem pogut reflexionar sobre les nostres experiències, les dificultats trobades i les coses positives que hem pogut experimentar, amb especial atenció a reconèixer el que hem après a la vegada que estem realitzant els nostres projectes.

El seminari serveix per detectar dificultats, aspectes a millorar i, en definitiva, per comprendre millor el que estem fent durant el nostre servei voluntari i pensar com podem millorar.

Hem dedicat una part important del seminari a pensar en el que vindrà després, un cop acabats els nostres projectes,i com aquestes experiències de voluntariat poden ajudar-nos en el futur. Hem parlat del certificat Youthpass i conegut diversos programes dels quals podem beneficiar en el futur, per continuar fent les coses que més ens interessen.

Vaig gaudir molt del seminari, sobretot per l’oportunitat de conèixer a altres voluntaris de tot Espanya, els seus projectes i experiències, així com al compartir la meva pròpia experiència a la Fundació Catalunya voluntària – FCV.

Gràcies a l’activitat em vaig adonar del meu procés d’aprenentatge personal durant el meu projecte. Ara tinc l’oportunitat per descobrir i experimentar coses noves, interessants i, també, desafiants.

A poc més de 3 mesos que s’acabi el meu projecte tinc moltes ganes de gaudir-lo i d’aprofitar al màxim el temps que em queda.

Alice Britta