La meva experiència a l’avaluació intermitja!

L’Alice, voluntària  de la FCV, ens explica la seva experiència a l’avaluació intermitja:

Del 10 al 14 de juny vaig assistir al seminari d’avaluació intermitja a Mollina (Màlaga), Andalusia, activitat destinada a totes les persones voluntàries que estan realitzant els seus projectes de voluntariat europeu (CES) a Espanya actualment.

El seminari, lloc de trobada i d’intercanvi d’experiències, va consistir en diverses sessions en petits grups de treball. Hem pogut reflexionar sobre les nostres experiències, les dificultats trobades i les coses positives que hem pogut experimentar, amb especial atenció a reconèixer el que hem après a la vegada que estem realitzant els nostres projectes.

El seminari serveix per detectar dificultats, aspectes a millorar i, en definitiva, per comprendre millor el que estem fent durant el nostre servei voluntari i pensar com podem millorar.

Hem dedicat una part important del seminari a pensar en el que vindrà després, un cop acabats els nostres projectes,i com aquestes experiències de voluntariat poden ajudar-nos en el futur. Hem parlat del certificat Youthpass i conegut diversos programes dels quals podem beneficiar en el futur, per continuar fent les coses que més ens interessen.

Vaig gaudir molt del seminari, sobretot per l’oportunitat de conèixer a altres voluntaris de tot Espanya, els seus projectes i experiències, així com al compartir la meva pròpia experiència a la Fundació Catalunya voluntària – FCV.

Gràcies a l’activitat em vaig adonar del meu procés d’aprenentatge personal durant el meu projecte. Ara tinc l’oportunitat per descobrir i experimentar coses noves, interessants i, també, desafiants.

A poc més de 3 mesos que s’acabi el meu projecte tinc moltes ganes de gaudir-lo i d’aprofitar al màxim el temps que em queda.

Alice Britta

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies