He obert molt més la meva ment, tornant-me més tolerant…

Em dic Blanca, tinc 23 anys i sóc de Vigo (Galícia). He estudiat el Grau en Treball Social (UVigo) i tinc un Màster en Cooperació Internacional (UCM). Durant els últims vuit mesos, des de Desembre del 2018 fins a Juliol de 2019, he participat en un Servei de Voluntariat Europeu (SVE) a Osijek (Croàcia).

Considero que després d’aquesta aventura he obert molt més la meva ment, tornant-me més tolerant, aprenent tant dels meus companys com de les persones “beneficiàries” del meu.

Aquesta experiència a Croàcia et fa valorar i apreciar aquelles cultures diferents a la teva, et tornes una petita antropòloga sense saber-ho, i alhora, tens temps de tenir certa nostàlgia i replantejar-te aspectes del teu propi context cultural.

Tot això ha suposat un gran impacte en la meva vida, m’ha fet créixer en el personal i en el professional, sobretot aprenent a valorar la diversitat d’idees, opinions, formes de vida, de treball, punts de vista, etc.

Crec que com a turista mai podria haver arribat a comprendre la complexa història que ha marcat a Croàcia i en general als països balcànics, i ha estat increïble descobrir-la de la mà de tota la gent que m’ha acompanyat al llarg d’aquesta experiència.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies