Mid-Term Rebecca (4)Em dic Rebecca i, si heu llegit el meu article anterior, sabreu que sóc d’Armènia i vaig fer el meu Servei Voluntari Europeu a la FCV. Com a voluntària, vaig ser convidada a participar en el curs d’avaluació intermèdia, que serveix per comprendre que has fet i aconseguit fins ara i conèixer a altres voluntaris d’altres països europeus.

Per tant, del 6 al 10 de juny vaig anar a Andalusia, a Mollina, un petit centre turístic on vaig conèixer a 86 voluntaris i voluntàries que estan fent el seu SVE a les Mid-Term Rebecca (5)diverses regions d’Espanya i on vaig poder fer una avaluació del meu projecte.

Jo estava en el grup rosa amb 21 voluntaris més, amb els quals vaig tenir 3 dies intensius de treball on vam compartir i vam presentar els nostres projectes, vam treballar en grups i vam avaluar tots els aspectes i les activitats del nostre SVE.

També vam tenir una mica de temps lliure per explorar l’encantadora Màlaga, per informar a la gent local sobre el SVE i participar en una nit cultural i creativa.

Rebecca Hovhannisyan