SVE Rebecca (1)Hola!!!

El meu nom és Rebecca. Això és el que sóc capaç de dir i escriure en català, per tant, seguiré escrivint en anglès per compartir una visió general de la meva SVE-Servei Voluntari Europeu a Barcelona amb la Fundació Catalunya Voluntària.

El meu nom és Rebecca i jo sóc d’Armènia: un petit muntanyós país a la cruïlla entre Est i l’Oest; es troba al sud del Caucas. Per tant, com Armènia, no és un membre o candidat membre de la UE, es requereix un procediment llarg a completar, per poder obtenir un visat amb la intenció de viatjar a Espanya (Catalunya). Amb aquesta finalitat, abans de la meva partida a Barcelona, ​​vaig viatjar a Moscou per demanar un visat al consolat espanyol. Un document no apareixia ni el trobàvem i, SVE Rebecca (2)el meu vol cap a Barcelona, ​​ja estava reservat. Me’n vaig anar de Rússia sense aconseguir un visat nacional espanyol i vaig arribar a Barcelona amb un visat Schengen vàlid de 5 dies i l’esperança de romandre durant 9 mesos.

Vaig arribar per conèixer l’oficina i els membres del personal de la Fundació. Encara que la visita va ser curta… va ser, però, molt emocionant. Havia de viatjar de tornada a obtenir un visat. L’única opció possible era aconseguir un visat Schengen de 90 dies, que obtindria de l’Ambaixada de Lituània a Armènia.

Així que, finalment, amb el nou visat de 90 dies, vaig arribar a Barcelona. La primera setmana va transcórrer a Vilanova i la Geltrú i la meva feina consistia en ser una persona de suport / ponent, en el curs de ToT “Understanding and Working with Conflicts” Vol.4.

El projecte SVE anava bé, amb tasques interessants: recopilació d’informes i encarregada dels preparatius per al proper Curs de Capacitació: “Voluntaris per la Pau”. No obstant això, per descomptat, alguna cosa havia de passar, no va ser un gran problema, SVE Rebecca (3)però va resultar relativament impactant. Crec, que ja ho han endevinat: problemes relacionats amb el visat.

Després de moltes visites a la policia per prolongar la meva estada a Barcelona, no ​​ho vaig aconseguir. Així que, va arribar el moment de recollir les coses, empacar l’equipatge i tornar a Armènia per ser emesa amb un nou visat.

Ara sóc a Barcelona i el treball a l’oficina es dóna en un ambient constructiu. No obstant, això no és tot: hi ha una altra vida més enllà de la feina d’oficina. Per primera vegada a Barcelona, ​​he après a tenir una responsabilitat suprema i plena sobre mi mateixa i les meves accions; ha de desenvolupar més la tolerància i el respecte cap als altres, independentment de la seva raça, gènere, i conviccions. A banda dels nous canvis a un nivell emocional, vaig aprendre el que és IKEA i que es pot trobar mobiliari realment còmode. Podria ser útil quan un dia posseeix un bonic apartament a Barcelona. M’estic acostumant a besar a la gent dues vegades quan els conec, SVE Rebecca (1)vaig arribar a conèixer una saborosa cuina local i deliciosa; he participat en un carnaval a Vilanova, amb carrers plens de: dolços, bona música, balls i alegria sense fi; he vist un partit de futbol meravellós entre el FC Barcelona i Villanovianos al Camp Nou. Tot i així, no he après encara ni català ni espanyol. No sóc capaç de comunicar-me correctament ni escriure. Però… Prometo que el meu proper post no serà en anglès.

Rebecca

SVE Rebecca (1)¡¡¡Hola!!!

El meu nom és Rebecca. Eso es lo que soy capaz de decir y escribir en catalán, por lo tanto, voy a seguir escribiendo en inglés y compartir una visión general de mí SVE-Servicio Voluntario Europeo en Barcelona con la Fundació Catalunya Voluntària.

Mi nombre es Rebecca y yo soy de Armenia: un pequeño país montañoso en el cruce entre Este y el Oeste; se encuentra en el sur del Cáucaso. Por lo tanto, como Armenia no es un miembro o candidato miembro de la UE, se requiere un procedimiento largo a completar, para poder obtener un visado con la SVE Rebecca (2)intención de viajar a España (Cataluña). A tal fin, antes de mi partida a Barcelona, ​​viajé a Moscú para solicitar un visado en el consulado español. Un documento no aparecía ni lo encontrábamos y, mi vuelo hacía Barcelona, ya estaba reservado. Me fui de Rusia sin conseguir un visado nacional español y llegué a Barcelona con un visado Schengen válido de 5 días y la esperanza de permanecer durante 9 meses.

Llegué para conocer la oficina y los miembros del personal de la Fundación. Aunque la visita fue corta… fue, sin embargo, muy emocionante. Tenía que viajar de regreso a obtener un visado. La única opción posible era conseguir un visado Schengen de 90 días, que obtendría de la Embajada de Lituania en Armenia.

Así que, finalmente, con el nuevo visado de 90 días, llegué a Barcelona. La primera semana transcurrió en Vilanova i la Geltrú y mi puesto, consistía en ser una persona de apoyo / ponente en el curso de ToT “Understanding and Working with Conflicts” Vol.4.

SVE Rebecca (3)El proyecto SVE iba bien, con tareas interesantes: recopilación de informes y encargada de los preparativos para el próximo Curso de Capacitación: “Voluntarios por la Paz”. Sin embargo, por supuesto, algo tenía que pasar, no fue un gran problema, pero resultó relativamente impactante. Creo, que ya lo han adivinado: problemas relacionados con el visado.

Después de muchas visitas a la policía para prolongar mi estancia en Barcelona, no ​​lo logré. Así que,  era el momento de recoger las cosas, empacar el equipaje y volver a Armenia para ser emitida con un nuevo visado.

Ahora estoy en Barcelona y el trabajo en la oficina se da en un ambiente constructivo. Sin embargo, eso no es todo: hay otra vida más allá del trabajo de oficina. Por primera vez en Barcelona, ​​he aprendido a tener una responsabilidad suprema y plena sobre mí misma y mis acciones, ha desarrollar más la tolerancia y el respeto hacia los demás, independientemente de su raza, género, y convicción. Aparte de los nuevos cambios a un nivel emocional, aprendí lo que es IKEA y que se puede encontrar mobiliario realmente cómodo. SVE Rebecca (1)Podría ser útil cuando un día posee un bonito apartamento en Barcelona. Me estoy acostumbrando a besar a la gente dos veces cuando los conozco, llegué a conocer una sabrosa cocina local y deliciosa; he participado en un carnaval de Vilanova, con calles llenas de: dulces, buena música, bailes y alegría sin fin; he visto un partido de fútbol maravillosa entre el FC Barcelona y Villanovianos en el Camp Nou. De todas maneras, no he aprendido aún ni catalán ni español. No soy capaz de comunicarme correctamente ni escribir. Pero… Prometo que mi próximo post no será en inglés.

Rebecca

SVE Rebecca (1)Hola!!!

El meu nom és Rebecca. That is what I am able to say and write in Catalan, therefore, I will continue writing in English and sharing an overview of my EVS-European Voluntary Service in Barcelona with Fundació Catalunya Voluntària.

My name is Rebecca and I am from Armenia: a small mountainous country at the crossroad of the East and West located in the South Caucasus. Thus, as Armenia is not a member or candidate member of the EU, a long procedure is needed to complete to get a visa in order to travel to Spain (Catalunya). For that purpose, prior to my departure to Barcelona, I travelled to SVE Rebecca (2)Moscow to apply for a visa at the Spanish consulate, but as one document was missing and my flight was booked to Barcelona, I left Russia without getting a Spanish national visa and arrived in Barcelona with a 5 day valid Schengen visa and hoped to stay for 9 months.

I got to know the office and the staff members of the Foundation. Even if the visit was short… it was very exciting, though. I had to travel back to get a visa. The only possible option was to get a 90-day Schengen visa, to be obtained from The Lithuanian Embassy in Armenia.

So, finally with the new visa with 90 days of validation, I arrived to Barcelona and the first week was spent in Vilanova I la Geltrú as a support person/rapporteur in the ToT “Understanding and Working with Conflicts” Vol.4.

SVE Rebecca (3)The phase of the EVS project was going smoothly, with interesting tasks of: compiling reports and making preparations for the upcoming “Volunteering for Peace” Training Course. However, of course, something had to happen, not a big issue to deal with but a relatively impactful one. I think, you already guessed: problems related to my visa.

After many visits to the police to prolong my stay in Barcelona, I failed, and it was time to pack my things and go back to Armenia to be issued with a new visa.

Now I am in Barcelona and the work at the office is going in a constructive atmosphere. However, that is not everything: there is another life beyond office work. For the first time in Barcelona, I learnt to have a supreme and full responsibility over myself and my actions, to develop more tolerance and respect towards others, regardless of their race, gender, and conviction. Apart from new changes in an emotional state, I learnt what IKEA is and that comfortable furniture can be found there, and might be useful when one day I own a nice apartment in Barcelona. SVE Rebecca (1)I am getting used to kiss people twice once you meet them, got to know a tasty and delicious local cuisine; participated in a carnival in Vilanova with streets full of: candies, nice music, dances and endless joy and happiness; watched a marvelous football match between FC Barcelona and Villanovans at Camp Nou. Alongside with all, I did not learn either Catalan or Spanish very well to be able to communicate and write, but… I promise my next post will not be in English.

Rebecca