Vols formar part de la delegació catalana a la 25ª conferència mundial del voluntariat de IAVE?

Cada dos anys la Associació Mundial del Voluntariat-International Association for Volunteer Effort-IAVE organitza la conferència més rellevant sobre el voluntariat que té lloc arreu del món.

En aquesta ocasió, la conferència tindrà lloc de nou a Europa i, més concretament, a la ciutat bàvara d’Augsburg, a Alemanya, del 17 al 20 d’octubre.

En aquesta conferència participaran persones expertes del  sector del voluntariat de totes les regions del món, que al llarg de sessions plenàries, fòrums i tallers informaran dels resultats de les seves iniciatives i presentares noves pràctiques, eines i experiències inspiradores.

La conferencia és el lloc idoni per intercanviar experiències, conèixer els reptes i les tendències del sector des d’una perspectiva global i una oportunitat immillorable per fer noves associacions i aliances amb altres entitats no lucratives i institucions.

Juntament amb representants d’entitats no lucratives de base voluntària, centres nacionals i plataformes de voluntariat, a la conferència participaran responsables de programes de voluntariat corporatiu, d’Univesitats i de l’administració pública.

Els 12 temes sobre els quals es dedicaran les sessions són el lideratge local i nacional en la promoció del voluntariat, els reptes globals arran del objectius de desenvolupament sostenible del mil·lenni, el voluntariat realitzat per joves, el voluntariat corporatiu, la mesura de l’impacte del voluntariat, el voluntariat mogut per la fe, la innovació en el voluntariat, les implicacions de l’envelliment demogràfic en el voluntariat, el voluntariat com a eina d’inclusió i integració, el voluntariat i la seva incidència política i el voluntariat per la protecció civil i en situacions d’emergència.  

IAVE ha rebut prop de 400 propostes per les ponències. 

En els darrers 15 anys només dues han tingut lloc en el nostre estimat continent: a Barcelona, l’any 2004 i a Londres, l’any 2013.

La FCV i l’entitat predecessora (Barcelona Voluntària) ha participat en no menys de 5 conferències mundials, a Delhi 2006, a la India, a Panamà 2008, a Singapur 2011 i a Mèxic 2016, realitzant ponències en 4 d’ elles (totes llevat de Singapur).La FCV va gestionar durant 3 anys la IAVE Youth Office in Catalonia i va co-organitzar dues conferències mundials de joves i els fòrums juvenils de 3 conferències regionals de IAVE a Colòmbia, Taiwan i el Líban.

En aquesta ocasió la FCV tindrà el paper de moderar una de les sessions, dedicada al voluntariat juvenil.

Participar en la conferència té un cost: viatge, allotjament i quota d’inscripció a la conferència.

Per a més informació sobre com participar podeu consultar el lloc web d’aquesta.

La conferència està organitzada per International Association for Volunteer Effort-IAVE i el Centre de Voluntariat d’Augsburg.

Us recomanem consultar el programa en aquest enllaç.

Gràcies pel vostre interès.

Si voleu més informació sobre la conferència o teniu algun dubte podeu enviar un email a projectes@catalunyavoluntaria.cat