Ahir, 19 de novembre, vam celebrar els 10 anys d’acció de la FCV. Amb el temps a favor nostre, vam gaudir un dia molt complet al Molí de Mar, a Vilanova i la Geltrú.

Més d’una trentena de persones – ex voluntaris, col·laboradors, participants i amics i amigues – es van reunir amb nosaltres per compartir les seves experiències, recordar anècdotes, trobar-se i gaudir d’un dia en companyia de vells i nous amics.

Amb aquest esdeveniment vam voler fer un petit recordatori i homenatge a la feina s’ha fet fins ara. El dia va començar amb una presentació del programa i resum de la història de la FCV per part del Jaume Martí, el president de la fundació. Després, van començar les activitats interactives. Grups de conversa amb posada en comú, un dinar típic de Vilanova, i una gimcana que va treure l’infant creatiu que tots portem dintre.

A part de tot això, va haver-hi espai per relaxar-se, descobrir la història de la fundació a través d’una petita exhibició, veure vídeos elaborats per voluntari/es, i deixar en el photocall els millors desitjos per la FCV.

I per acabar, tots plegats vam bufar les espelmes dels 10 anys, brindant amb cava per molts més anys d’experiències.