30 aniversari Erasmus!

Del 27 al 30 de setembre la FCV va participar a l’esdeveniment de celebració del 30 aniversari del programa Erasmus, ara Erasmus+, que va tenir lloc a Múrcia i que va ser organitzat per l’Agència Nacional Espanyola -ANE, en col·laboració amb la delegació de la ANE a Múrcia.

L’esdeveniment va reunir a gairebé 100 representants d’organitzacions sense ànim de lucre, voluntaris, tècnics de l’Agència Nacional Espanyola i directors de Joventut de tot el territori espanyol, i va servir per reconèixer la feina feta fins al

 moment y donar un repàs als èxits del programa, en concret als èxits a escala personal i professional relacionats amb les accions de Joventut. Com a delegació de Catalunya vam ser 5 participants, 2 tècnics de l’ANE de Catalunya i 3 representants d’entitats, entre elles la FCV.

La trobada va ser especialment útil per conèixer a altres professionals del sector i per conèixer els punts de vista dels diferents rols que fan possible el programa i en conseqüència, els diferents projectes.

Ens agradaria donar les gràcies als organitzadors per la feina feta i pel ben acollits i acollides que ens vam sentir a Múrcia 🙂