Volunteering in Poland Cross-border education, culture and entrepreneurship

Hola, em dic Lina, tinc 27 anys i sóc de Barcelona, ​​Espanya. Vaig triar aquest projecte perquè a la meva vida sempre he fet voluntariat, i aquestes experiències m’han ajudat a créixer com a persona i desenvolupar les meves habilitats. A més, tenia un interès personal en conèixer Polònia i la seva cultura.

Algunes de les activitats que estava realitzant en el meu projecte incloïen, classes d’espanyol, ioga, aeròbic, introducció a la cultura espanyola, iniciació a el flamenc, taller de joieria… Molt diverses!

Tot i que la durada de el projecte va ser curta (es va cancel·lar a causa de Covid-19), estic molt feliç d’haver pogut ser part d’aquesta experiència. Conèixer a la gent d’allà i descobrir més sobre Polònia ha estat un veritable plaer.

Pel que fa a la meva experiència a Polònia, he de dir que com era la primera vegada que ho feia estava una mica espantada, perquè no sabia que m’anava trobar: un país nou, gent nova, cultura nova, moneda nova, un altre estil de vida etc . Però tot això va canviar des que vaig arribar perquè totes les persones que jo estava al seu càrrec em van tractar súper bé, em van integrar i em van ajudar en tot el que jo necessitava i això va fer que la meva integració fos molt més fàcil i gràcies a això vaig poder conèixer una poc més d’un país a què jo al principi tenia molta il·lusió d’anar.