Volunteering in Poland Cross-border education, culture and entrepreneurship

Hola, em dic Lina, tinc 27 anys i sóc de Barcelona, ​​Espanya. Vaig triar aquest projecte perquè a la meva vida sempre he fet voluntariat, i aquestes experiències m’han ajudat a créixer com a persona i desenvolupar les meves habilitats. A més, tenia un interès personal en conèixer Polònia i la seva cultura.

Algunes de les activitats que estava realitzant en el meu projecte incloïen, classes d’espanyol, ioga, aeròbic, introducció a la cultura espanyola, iniciació a el flamenc, taller de joieria… Molt diverses!

Tot i que la durada de el projecte va ser curta (es va cancel·lar a causa de Covid-19), estic molt feliç d’haver pogut ser part d’aquesta experiència. Conèixer a la gent d’allà i descobrir més sobre Polònia ha estat un veritable plaer.

Pel que fa a la meva experiència a Polònia, he de dir que com era la primera vegada que ho feia estava una mica espantada, perquè no sabia que m’anava trobar: un país nou, gent nova, cultura nova, moneda nova, un altre estil de vida etc . Però tot això va canviar des que vaig arribar perquè totes les persones que jo estava al seu càrrec em van tractar súper bé, em van integrar i em van ajudar en tot el que jo necessitava i això va fer que la meva integració fos molt més fàcil i gràcies a això vaig poder conèixer una poc més d’un país a què jo al principi tenia molta il·lusió d’anar.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies