La Clàudia està fent el seu voluntariat de llarga durada a Eslovàquia, en un centre per a joves. Aquí ens explica una mica el seu dia a dia!

El projecte té diferents activitats que classifiquen per clubs i que es duen a terme dins i fora del centre. De moment faig classes de castellà principalment, però també participo al club de cuina, de ball i d’escacs. Les setmanes passen molt de pressa i és molt entretingut, sincerament 🙂

Cada dia tinc un horari diferent, però diguem que majoritàriament estic activa des de les 10 del matí que vaig al centre i preparo les activitats o qualsevol cosa fins el dinar (11-12 h aquí). Aleshores vaig cap a casa i després cap a les 14:30h aproximadament torno al centre, segons l’hora a la que comencin els clubs fins les 17h aprox.

També n’hi ha alguns que funcionen els caps de setmana, però no cada setmana, així que també he anat al rocòdrom, i esticpendent d’anar a veure falcons i àguiles un diumenge d’aquests però depèn molt del temps…

Tot i que sembla que no tingui temps de res més, també vaig a fer ioga els dilluns a partir de les 16:30h fins les 18h al centre i em va genial per desconnectar i relaxar-me.

Vaig conèixer gent fora del centre i puc tenir un “break” tranquil·lament amb ells els caps de setmana. Parlen anglès i una noia fins i tot castellà, així que ja veus que tot va sobre rodes!