La meva experiència com a voluntaria a la FCV

Hola, em dic Alice, soc d’Estònia i durant els darrers 9 mesos he realitzat el meu Servei Voluntari Europeu a la Fundació Catalunya Voluntària (FCV) a Barcelona. Ara que ja s’està acabant el meu projecte, és hora de reflexionar sobre aquesta gran aventura que he viscut vivint aquí, a Barcelona.

Durant aquests 9 mesos he après moltes coses noves, tant a nivel professional com personal.  Dintre del projecte de voluntariat, he tingut la gran oportunitat d’aprendre i fer coses noves, amb les que no tenia cap experiència prèvia. He pogut veure i aprendre com s’organitzen els diferents projectes i tallers, des dels primers passos de preparació fins la realització dels projectes. He pogut treballar com a persona de suport i reportera a diversos seminaris internacionals, i d’ajudar en la realització de tallers. Tot i haver viscut molts moments memorables durant aquests mesos, un dels que més recordaré és, sens dubte, la creació i organització del meu primer taller sobre resistencia no violenta i la revolució cantada a Estònia, que vaig tenir el plaer de dur a terme amb una altra voluntària procedent d’Estònia.

En aquests mesos de voluntariat, realment he pogut desafiar-me i descobrir aspectes que desconeixia sobre mi. Puc dir amb tota honestedat que el voluntariat m’ha ofert la oportunitat de millorar les meves habilitats i m’ha demostrat que, prenent acció i essent actius, podem assolir tots els nostres objectius. A banda de la feina que he fet a la FCV, també he conegut moltes persones noves, amb qui he forjat amistats, i de qui he après moltíssim. Amb ells m’ho he passat molt bé, i junts hem creat bons records que sempré apreciaré.

Estic molt contenta d’haver-me decidit a ser voluntària, ha estat una experiència única que valoro molt, i que recomanaria a tothom. Crec que ser voluntària m’ha permès oferir el meu suport i ajuda a altres, però que també m’ha aportat molt a mi, i estic molt agraïda a l’equip de la FCV per aquests excel·lents 9 mesos, i per tot el suport que m’han donat al llarg d’aquest gran viatge.

Alice

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies