“Vaig arribar a Barcelona per buscar-me a mi mateixa i descobrir qui vull ser”

Com a voluntària a la FCV, vaig participar a la formació intermèdia, entre el 23 i el 26 de juliol.

Durant 4 dies, vaig anar a Mollina, Màlaga, amb altres voluntaris/es de tota Europa. Aquesta formació va ser l’oportunitat perfecte per pensar en aquests 7 mesos passats a Barcelona, ​​i també un temps de reflexió sobre els 3 mesos que em queden.

Les activitats que els facilitadors/es van organitzar em van servir per donar-me compte de totes les coses que he aconseguit a la FCV, i totes les coses que vull fer abans de que acabi el meu projecte. Vaig arribar a Barcelona per buscar-me a mi mateixa i descobrir qui vull ser. També per créixer, sortir de la meva zona de confort, tenir una ment més oberta, millorar el meu nivell de castellà, i les meves competències professionals en un altre país. Aquesta formació m’ha ajudat a saber quins objectius he aconseguit i els que encara em queden per aconseguir. També, he après més sobre el YouthPass i com em pot ser útil en la meva vida “després del SVE”.

 “La meva vida després del SVE” … ¡espanta! Ara que ja m’he acostumat a una nova ciutat, a un nou idioma i a un nou país, haig de pensar en marxar i començar una nova vida, una altra vegada. Per això, estava molt nerviosa abans d’anar a Mollina, i parlar sobre això m’ha ajudat a pensar en les diferents opcions que tinc (tornar a la universitat, buscar un treball a França, quedar-me a Barcelona…). M’ha ajudat a pensar en el meu futur de manera més relaxada i a donar-me compte que el meu projecte no està acabat: encara tinc 2 mesos més i necessito gaudir-los al màxim amb viatges, noves trobades i descobriments!

Jade.

Comments are closed.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies