Com a voluntària a la FCV, vaig participar a la formació intermèdia, entre el 23 i el 26 de juliol.

Durant 4 dies, vaig anar a Mollina, Màlaga, amb altres voluntaris/es de tota Europa. Aquesta formació va ser l’oportunitat perfecte per pensar en aquests 7 mesos passats a Barcelona, ​​i també un temps de reflexió sobre els 3 mesos que em queden.

Les activitats que els facilitadors/es van organitzar em van servir per donar-me compte de totes les coses que he aconseguit a la FCV, i totes les coses que vull fer abans de que acabi el meu projecte. Vaig arribar a Barcelona per buscar-me a mi mateixa i descobrir qui vull ser. També per créixer, sortir de la meva zona de confort, tenir una ment més oberta, millorar el meu nivell de castellà, i les meves competències professionals en un altre país. Aquesta formació m’ha ajudat a saber quins objectius he aconseguit i els que encara em queden per aconseguir. També, he après més sobre el YouthPass i com em pot ser útil en la meva vida “després del SVE”.

 “La meva vida després del SVE” … ¡espanta! Ara que ja m’he acostumat a una nova ciutat, a un nou idioma i a un nou país, haig de pensar en marxar i començar una nova vida, una altra vegada. Per això, estava molt nerviosa abans d’anar a Mollina, i parlar sobre això m’ha ajudat a pensar en les diferents opcions que tinc (tornar a la universitat, buscar un treball a França, quedar-me a Barcelona…). M’ha ajudat a pensar en el meu futur de manera més relaxada i a donar-me compte que el meu projecte no està acabat: encara tinc 2 mesos més i necessito gaudir-los al màxim amb viatges, noves trobades i descobriments!

Jade.