Us convidem el proper 26 de juny a un esdeveniment molt especial: el webimar internacional ‘Eco-friendly and sustainable practices in educational youth work in Europe’ , on us presentarem el manual ‘Green your Youth Project!’ (publicat també en català i en castellà) i una nova web plena de recursos i informació.


El manual i la web són el resultat de 3 anys de feina i estan dissenyats perquè totes aquelles persones que organitzen activitats educatives presencials ho tinguin molt més fàcil perquè aquestes siguin el màxim de sostenibles i ecològiques.


Al webinar podràs accedir a nous materials i pràctiques perquè les activitats no perjudiquin l’entorn, compartir dubtes amb els autors i saber com formar part de properes activitats ‘ECOrasmus’.


L’esdeveniment multiplicador té lloc en línia el dijous 26 de juny de 15:00 a 17:00 i per participar cal inscriure’s en aquest enllaç


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXxqp4P1bWM447N_6QBhbMDMkszOi_2_adA_4qvhhNSxfNGg/viewform


Et recomanem inscriure-t el més aviat possible, abans que s’esgotin les places.


Per a més informació sobre l’esdeveniment, consulta la informació publicada a SALTO: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/eco-friendly-and-sustainable-practices-in-educational-youth-work-in-europe.12427/, envia un correu electrònic a projectes@catalunyavoluntaria.cat o segueix-nos a les xarxes socials.


El projecte ‘ECOrasmus- Sustainable and eco-friendly practices in educational youth work’ està coordinat per l’entitat ‘European Intercultural Forum e.V’ (Alemanya) i promogut per la Fundació Catalunya Voluntària, the Tree Party Foundation (Països Baixos) i Me Out Group (Hongria) gràcies al suport del programa Erasmus + de la Comissió Europea i de l’Agència
nacional alemanya.