Una setmana com a voluntària

El meu EVS a S&G va ser probablement el més curt de la història, només una setmana, quan s’esperava que fossin gairebé dos mesos.

Quan vaig prendre la decisió de tornar al meu país (Espanya), no va ser fàcil, perquè els meus dies a Turquia eren meravellosos. Vaig descobrir una cultura completament nova; tastant diferents menjars, trobant gent local i estrangers, aprenent algunes paraules en turc…

I el més important, vaig ser voluntària per primera vegada a la meva vida i em van encantar, les activitats, com em sentia fent-les i les coses que estava aprenent, els meus companys (Roque, Viktor Baba, Gabriele .. .), etc …

Aquest coronavirus, que està colpejant tot el món, va interrompre la meva experiència a Turquia, però em va deixar la voluntat de voler tornar a aquest país increïble, fer un altre projecte de voluntariat i, per descomptat, em va donar molt d’aprenentatge i bons sentiments.

Aquesta ha estat una aventura curta però divertida que estic segura que recordaré per sempre.

Görüşürüz!

Maria

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies