Bones!

Em dic Robert, i durant un any he estat vivint a Lębork, un poble al nord de Polònia. Hi vaig estar treballant com a voluntari en un dels projectes de la Unió Europea. El meu nivell d’anglès quan vaig començar no era el millor, però havent estat les 24 hores del dia parlant en anglès he après molt.

No només he millorat en idiomes, sinó que també he après molt de la vida i de mi mateix – sens dubte ha estat una gran experiència que recomano a tots els joves. Però el que més destacaria de la meva experiència a Polònia, a més de l’hospitalitat polonesa, és el descobriment d’una cosa que lliga les meves passions: els bars de karaoke. A Polònia diria que pots trobar fàcilment un bon karaoke i el estar-hi amb un bon grup d’amics en què no importen nacionalitats, creences o diferències culturals, tots gaudint i fent el tonto sense importar si sonava bé o no. A més, Varsòvia i Cracòvia són ciutats precioses per visitar.

 

Ha estat genial haver fet una cosa així; ara tinc una llarga llista de països que visitar on m’esperen grans amics. Sense res més a afegir, els desitjo a totes aquestes increïbles persones que he conegut una feliç vida.

 

 

 

 

Robert