Un any després de la meva experiència SVE

Sóc la Nayara, tinc 22 anys i fa un any vaig emprendre el meu viatge a Polònia al projecte Multikulti.

El projecte tenia com a tasca ensenyar i aprendre cultures de les persones que estàvem allí, com també ensenyar i aprendre dels nens dels quals érem monitors.

Estic molt agraïda, em sento una noia afortunada per haver pogut participar en un projecte com aquest i haver après tantes coses respecte idiomes, cultures i a nivell personal. Em va fer créixer més com a persona i adonar-me de les moltes coses que sóc capaç de fer i del valor que tinc com a persona. És una experiència molt bonica de viure em va fer estimar-me i valorar-me més, em va motivar molt per seguir endavant amb la meva vida i proposar-me metes i objectius que complir, que al cap d’un any he aconseguit superar.

Nayara