TLN MOBILICAT 2023 – FLUX 1 I FLUX 2   AMARANTE, PORTUGAL I MARSELLA, FRANÇA

El passat dia 9 de juliol, il·lusionats i amb ganes de repetir l’experiència, els dos grups del TLN que van ser acollits pels dos països veïns, França i Portugal, van arribar a casa sans i estalvis.

El primer grup, amb quatre participants, va arribar d’Amarante després de tres mesos de pràctiques laborals, cadascú al seu lloc pertinent respecte al seu itinerari laboral. Per altra banda, també van arribar els participants de Marsella compost per sis participants, i que enguany hi han estat dos mesos, van arribar amb ganes de repetir l’aventura.

Ara, per acabar d’arrodonir tota aquesta odissea, durant dos mesos, els farem un seguiment grupal i també individualitzat per ajudar-los en la seva cerca de feina.

Durant els dies 18 i 20 de juliol, durem a terme dues activitats dinàmiques per treballar tècniques laborals de i ajudar-los a entrar al món laboral. Una de les activitats es centrarà en la realització correcte i òptima de la creació d’un CV adequat a cada perfil, la correcte redacció d’una carta de presentació/motivació, i a donar vida a les xarxes com LINKDIN així com altres plataformes web.

La segona activitat, es durà a terme mitjançant un taller pràctic sobre mobilitat juvenil i eines per trobar pràctiques laborals a l’estranger, així com buscar altres oportunitats i expandir els seus horitzons personals.

Aquestes activitats seran portades a terme per tècniques especialitzades en joventut. El PIJ del Poble-sec i l’Espai Jove Casa Sagnier en seran els dos centres encarregats.

A través de les nostres xarxes socials, ens podreu anar seguint dia rere dia.