‘Des de la Fundació Catalunya Voluntària, presentem ‘Ampliant Horitzons: Pràctiques Professionals a Europa!’ projecte que oferim a joves de Garantia Juvenil per ampliar la seva formació a través de pràctiques laborals al Mediterrani’

‘Un gran oportunitat per ampliar horitzons i adquirir una mirada més àmplia de cara al futur.’

Enguany, contents i joiosos, ens plau informar-vos que com a segon consecutiu, oferim la segona promoció del programa ‘TLN-MOBILICAT’ gràcies al suport del SOC i Fons Social Europeu amb la finalitat de poder donar noves oportunitats a joves d’entre 18 i 29 anys per tal que puguin donar un aire fresc i una nova visió al seu futur laboral.

TLN, és un programa educatiu que consisteix en oferir un lloc de pràctiques laborals durant tres mesos a Itàlia, Grècia o Portugal amb les despeses pagades, allotjament, viatge cobert i diners de butxaca durant la seva estada. Aquesta és una gran oportunitat perquè, a banda d’oferir tots els requisits esmentats amb anterioritat, es formen els i les participants en l’àmbit lingüístic abans de la partida, oferint anglès, i italià en cas d’anar a Itàlia durant 120 hores. Un cop són allà, aquest curs continua amb la seva durada durant 40 hores.

Des de la FCV, estem orgullosos de poder dir que aquest any enviem 22 joves repartits entre les tres destinacions citats anteriorment. A través de les nostres oficines volem fer a totes les persones que ho llegeixin partícips de la notícies perquè, si en un futur no massa llunyà hi estiguessin interessades, sempre poden sol·licitar informació o una petita cita prèvia per descobrir més a fons aquest emotiu projecte.

VIU I EL MOMENT I DEIXA’T PORTAR PER LES EMOCIONS DEL TLN!