Un SVE pot ser la millor experiència de la teva vida. Ho tenia molt clar quan, ara fa 2 anys, vaig descobrir què era un SVE. Recordo que quan em vaig assabentar en què consistia em vaig posar a buscar projectes amb molta il·lusió, sabia que podia ser una oportunitat única de poder viure en altre país, aprendre una nova cultura i poder utilitzar el meu temps per a una causa útil.

Quan vaig escriure la primera aplicació no era conscient de quan de temps hauria d’esperar per a poder començar el meu SVE, finalment van ser 17 mesos d’espera i paciència. Però ha valgut la pena, ha valgut la pena perquè gràcies al SVE he pogut conèixer gent increïble, aprendre sobre altres cultures, millorar el meu anglès, aprendre un nou idioma, visitar llocs espectaculars, viure com a ciutadà a un altre país i no com a turista, ajudar a altres persones, viure experiències úniques.

Com qualsevol nova experiència, un SVE pot tenir moments difícils, però forma part de l’aventura i amb actitud és pot solucionar quasi tot. Per tant, després de viure 6 mesos a Suècia i estant a la meitat del meu projecte, no solament recomano fer un SVE, sinó que considero que és totalment necessari per a qualsevol persona. Perquè ho tenia i ho tinc molt clar: un SVE pot ser la millor experiència de la teva vida.

Victor