Spread the Game… el final?

Quan participes en projectes, sobretot d’aquesta durada (i amb una pandèmia pel mig), es converteix en part de la teva vida diària. Però un dia, arriben al final. Aleshores, et sobrevenen sentiments trobats. Contenta de poder finalitzar un projecte que has elaborat, en què has treballat, al qual has dedicat temps, i que té uns resultats dels quals estàs satisfeta. Trist, perquè deixaràs de tenir reunions i temes en comú amb companyes i companys de diferents llocs. Nerviosa, perquè vols que aquest projecte sigui sostenible, que serveixi, i poder continuar-ho d’alguna manera.

Són molts mesos compartint amb les companyes d´Eslovènia, Grècia i Itàlia metodologies, converses i bones pràctiques. El projecte ha crescut i s’ha transformat amb nosaltres i ha donat peu a uns resultats que ara podem compartir amb la resta. Bones pràctiques, un programa inclusiu per a activitats Erasmus (i no Erasmus), i un equip de treball amb què esperem poder continuar compartint nous projectes.

L´avaluació del projecte ens va motivar per començar a treballar noves idees on poder incorporar tota l´experiència adquirida fins ara. Al final, el que motiva dels projectes és veure que el teu esforç no ha estat en va.

Podeu trobar més detalls a la web: www.spreadthegame.org

Gràcies pel camí fins aquí!