Spread the Game – a la parla l’Aida!

La meva experiència en el projecte Erasmus+ a Palerm ha estat molt gratificant i divertida. Gràcies a la Fundació Catalunya Voluntària he tingut l’oportunitat de créixer personalment i enriquir les meves habilitats socials.

El fet de conviure amb gent d’altres països m’ha permès conèixer costums i cultures, va ser molt satisfactori com en només cinc dies creem vincles molt bons amb gent que no volem conèixer.

Vaig poder aprendre que si et vols comunicar i conèixer no importa l’idioma ni en quin punt del món visquis, sinó que amb el respecte i les ganes pots arribar a qualsevol lloc.

Gràcies a la música, el menjar, les divertides dinàmiques i els grans aprenentatges vaig sortir molt satisfeta i amb ganes de tornar a viure una experiència així. Crec que és una forma molt bona d’aprendre i són coneixements personals que no oblidaré mai.

 

Tens preguntes? Envia'ns un missatge
×
Open chat