Que deliciós és tastar menjar de around the world!

Hola, sóc l’Anna, tinc 24 anys i sóc de Barcelona. Gràcies a la Fundació Catalunya Voluntària, estic treballant com a voluntària a CAT Fundation a Leszno, Polònia.

Tot i que vaig marxar amb moltes il·lusions a la motxilla, també hi vaig deixar un lloc buit per a les pors i els dubtes, però ja ha passat un mes des que vaig arribar.

What a month! Estic feliç, molt feliç.

Tant de bo em pogués quedar més mesos (i això que encara me’n queden 6)

Atès que tenia formació i experiència en recursos humans, m’han posat a treballar mà a mà amb l’equip encarregat sobre temes relacionats amb els voluntaris locals. M’han donat l’oportunitat de formar-me en aquesta àrea, i estic extremadament agraïda perquè cada dia m’agrada més aquest món.

Estic promovent la beca Erasmus+ anant a escoles a fer xerrades sobre el que ofereix el programa (ajuda econòmica, cursos d’idiomes, allotjament, assegurança mèdica, aprenentatge constant en les habilitats proposades per la UE…).

També estic preparant un llibre amb tota la informació necessària per viure ‘abroad’ gràcies a aquesta beca: on trobar la informació, com triar el teu projecte, com posar-te en contacte amb l’organització d’enviament i de destinació, com preparar un CV, com superar la temuda entrevista per Skype en anglès jejeje.

A més, estic organitzant diferents mítings entre els voluntaris locals i els internacionals per facilitar la integració de cultures. Quina riquesa tant extraordinària és poder tastar menjar de ‘around the world’!

Altres cosetes que faig és fer sedàs de les sol·licituds que ens arriben i fixar hores d’entrevistes amb els futurs voluntaris.

Una de les coses que més m’agrada fer aquí és viatjar i estar amb els meus companys, els altres voluntaris.

¡¡¡¡¡Us deixo algunes fotos i vídeos del meu procés i us convido a anar-vos d’ESC, no us en penedireu!!!!!

Us deixo l’enllaç d’un diari per al qual em van fer una entrevista (pàgina 42)

Anna.